Mangler du den sidste julegave, så kan det stadig nås. En perfekt gave til den fodboldinteresserede må være et gavekort til Unisport - du bestemmer selv værdien og vi sender det elektronisk, så du kan printe det ud og give det i tide til Juleaften

Vi har alle dage i december blændet op for en daglig julegaveidé, så du har kunne søge inspiration til gavekøbene midt i juleræset. Nu er vi ved at være nået til vejs ende i julemåneden, men føler du stadig, at du mangler den sidste gave, så har vi et godt forslag, til hvad det kunne være.

Du kan bestille dit gavekort lige her.

Du kan nemlig helt frem til d. 23/12 bestille et gavekort til Unisport. Vi sender det nemlig digitalt, så du selv kan printe det ud og give det i tide til Juleaften. Du kan helt selv bestemme værdien på gavekortet og vi er sikre på, at enhver fodboldinteresseret vil sætte pris på et gavekort til vores hjemmeside.

Hvis du er i syv sind, over hvad den sidste gave skal være, så kan vi måske lokke med et gavekort. Det er vi sikre på, vækker glæde hos enhver, skulle de være så heldige at finde et til dem under træet. Kunne du godt bruge et gavekort til Unisport? Hvad skulle det bruges på i så fald? Del det med os i kommentarfeltet lige herunder.