Efter en tid på sidelinien er Manchester-baserede Umbro tilbage og det de i stor stil. Den første støvle vi kan løfte sløret for, er letvægteren Umbro GT II Pro Lime/Turkis, der kombinerer sit frække design med uovertruffen komfort, touch og lav vægt. Så lad os byde briterne velkommen tilbage og se lidt nærmere på støvlen.

Umbro har aldrig været kendt for at holde sig tilbage, hvad angår deres valg af farvevarianter og nok endnu engang understreger de deres passion for det lidt vildere. En kombination af en blændende lime og frisk turkis vil med sikkerhed give dit støvlevalg den fortjente opmærksomhed på banen, men den nye Umbro GT Pro II gemmer også på andet under det flotte ydre.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Umbro GT Pro II Lime/Turkis her med en forventet levering i starten af marts - kun 1019 kr.

Som det kan udledes fra prisen på blot 1019 kr., hører Umbro GT II Pro til i den mere prisvenlige ende af skalaen og du får virkelig meget støvle for pengene. Umbro har altid stået for exceptionel komfort og det vedligeholder de med en helt ny læst. Den passer nu endnu flere slags fødder og giver et fit, som Jakob tidligere har rost til skyerne. Det har nemlig mindet ham om den gamle Nike Mercurial Vapor III og det er en ræference, som Umbro kan være stolte over.

Med et stort fokus på komfort og fit har vægten måtte lide en smule og Umbro GT II Pro vejer derfor 240 gram, hvilket er en kende mere end de nærmeste konkurrenter. Det skal dog hedde sit, at det ikke er noget, der bemærkes, når først støvlen er på fødderne. Det tætte, handskelignende fit giver en ustyrlig lyst til frække driblinger og til den slags er støvlen virkelig godt udstyret.

Umbro GT Pro II er beklædt med en meget let, japansk mikrofiberoverdel, der giver et meget tæt touch på bolden. Kontrollen forbedres yderligere, da der på snuden og hele vejen ind på ydersiden er tilføjet disse 3D-striber, som skal gribe ekstra i bolden, når du du dribler. Man har også foretrukket en assymetrisk snørring, der giver en stor og ren kontaktflade med bolden både når du drible, men også når du sparker.

Den store sparkeflade giver nemlig rigtig gode forudsætninger for nogle rigtig kraftfulde og præcise spark og eftersom Umbro GT Pro II har en lille smule ekstra vægt i forhold til andre speedstøvler, så har den altså også lidt ekstra pondus at skyde med. Umbro har også valgt at dække de nederste snørringer på snørrebånder for at forbedre kontakten med bolden og det vil med sikkerhed komme til gavn.

Umbro GT Pro II har en ydersål at let TPU, der foruden fordelen ved lav vægt også giver en rigtig god fleksibilitet. Især omkring forfoden flexer den rigtig godt, hvilket er meget fordelagtigt, når du sætter af og accellererer. Som nævnt tidligere, er GT Pro II bygget på en lidt bredere læst end andre speedstøvler og det gør også knopstemet meget komfortabelt og stabilt.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Umbro GT Pro II Lime/Turkis her med en forventet levering i starten af marts - kun 1019 kr.

Vi synes, at det er stort at have Umbro tilbage på markedet og man tør sige, at deres nyeste farvevariant ikke går ubemærket hen. Hvad siger du til det vilde design? Og hvad synes du om Umbro GT Pro II? Glæder du dig ellers til at se mere til Umbro? Del din kommentar i boksen lige herunder.