Adidas løftede i november sløret for deres nyeste skud på F50 Adizero-stammen, og den ultralette støvle har nu ramt sin fjerde generation. Adizeroen har fået et ansigtsløft og et par radikale ændringer i støvlens teknologier - og Jakob har været ude og prøvekøre støvlen. Tag derfor og kig med i dag, hvor du får en anmeldelse af den nye Adizero-model.

Med den seneste generation af Adizero er der vanen tro blevet lavet et splinternyt design, som også denne gang er mere futuristisk end sidste års mode. Samtidig er der også justeret et par steder på den nye model rent teknisk, og disse ændringer ser Jakob på hvordan virker.

Adidas har nemlig ændret en del på deres Sprintweb-konstruktion og faktiskh helt fjernet det bånd, der bevægede sig tværs over støvlens vrist på sidste model, og vi kan allerede nu afsløre, at Jakob er positiv over for den nye SprintWeb-konstruktion på både mikrofiber- og lædermodellen.

Overdelen har også fået en lille overhaling, og samtidig fortæller Jakob også hvor meget (eller lidt) der er sket med hensyn til sålens Sprintframe-sål. Endvidere får du listet forskellen på mikrofibermodellen og læderstøvlen op, da både læst, touch, sparkeegenskaber, komfort og vægt er forskellige på de to modeller - og Jakob har da også sin klare favorit..

Alt dette og meget mere kan du se i vores WebTV-anmeldelse af Adidas F50 Adizero lige herunder.

Er du solgt og må eje Adizero, så kan du bestille støvlen her - kun 1.499 kr.

Hvad siger du til den nye Adizero? Er farven for meget, eller er designet lige i skabet? Vi hører meget gerne din mening om Messi, Robben, Villa og Benzemas nye støvle i kommentarsporet lige herunder, hvor du naturligvis også gerne må give en kommentar eller et spørgsmål med på vejen til Jakobs anmeldelse.