De moderne og klassikeren mødes i lineuppet af adidas indendørssko

19.10.2015

Skrevet af Mathias

Sidste uge begyndte vejret at blive noget dårligere og efteråret har i den grad meldt sig. Heldigvis kommer det ringe vejr samtidig med mange af os skal til at gå på vinterpause og trækker indenfor for at spille i stedet. Det er ligemeget om du spiller futsal eller almindelig indendørsfodbold, adidas har så stort et udvalg at du kan få fat i lige netop den type indendørssko du skal bruge.

Adidas har for nyligt lanceret et helt nyt line-up af fodboldstøvler, hvilket videre også har resulteret i nye indendørssko. Adidas Court modellerne har allerede gjort sit indtog og er yderst populære til trods for de kun lige er kommet ud. Det er også let at se hvorfor de nye støvler er blevet taget så godt imod, fordi den lave snude og generelt skarpe design er et der passer perfekt til det hurtige og teknisk prægede indendørsspil.

Det tyske brand har også valgt at introducere deres Primeknit materiale på deres indendørssko, hvilket bare viser deres dedikation til deres indendørsmodeller og hvordan de intet holder tilbage på dem. Deres indendørssko får samme kærlighed og teknologier som adidas’ top fodboldstøvler.

Hvis du vil have hænderne i et par af adidas’ indendørssko, så find dem lige her.

Når man taler om adidas indendørssko, så skal man også nævne adidas Special. Det er uden sammenligning verdens mest populære indendørssko. Hvis du spiller nogen form for indendørs, så har nærmest også helt sikkert brugt dem her på et tidspunkt og oplevet hvor lækre de er. Personligt kan du vise mig lige så mange fancy teknologier du har lyst til, jeg er iskold og ville aldrig spille i andet end dem her.

Vil du have de moderne og lette Court modeller, eller er du en sucker for de klassiske modeller? Du har allerede hørt hvor jeg står, men fortæl hvad du synes i kommentarfeltet herunder.