Limited Edition PUMA Future NEXT | Fremtidens legender

02.05.2018

Skrevet af Zlatko

Vi kommer tættere på VM, og for at sætte fokus på fremtidens legender, så har PUMA valgt at lancere denne vilde Future NEXT pack. Future NEXT pack bliver givet til 6 talenter, som alle har taget turen fra den lokale street-bane og over til græs-arenaerne, hvor de spiller med stjerner og legender!

Future-støvlerne er lavet til de mest instinktive og uforudsigelige kreative spillere i fodbold, som alle bruger deres flair til at vise deres egen personlige stil. PUMA Future NEXT pack bliver brugt af 6 talenter, som alle har taget rejsen og udviklet sig til lovende spillere. NEXT pack bliver givet til følgende spillere Allan Saint-Maximin, Mahmoud Dahoud, Giovanni Lo Celso, Joel Latibeaudiere, Simone Edera og Koya Kitagawa.

Du kender måske ikke alle navne, men de har allerede vist at de kan spille med i nogle af de bedste ligaer i verden. Dette er noget som kommer til udtryk på støvlens grafiske design. Designet tager udgangspunktet i rejsen spillerne har taget, hvor de går fra street og over mod græs. Future NEXT støvlen er lavet med en grøn hæl og sok, og fader over mod en grålig farve på midtfoden og spidsen af støvlen. Den grå base fortæller historien om deres tid på gaden, hvor de spillede gadefodbold. Imens den grønne hæl og sok handler om nutiden og deres historie om at blive de nye legender.

Allan Saint-Maximin

Allan Saint-Maximin spiller for Nice og Frankrigs U21-landshold og er et pragteksemplar på en spiller, som tager rejsen fra gaden til græsplanen. Han har udviklet sig og blevet en fast førsteholdsspiller for Nice. Saint-Maximin er en inkarnation af Next Generation mantraen: ’from the street to the pitch’. Han viser hvordan man kan gå fra at være en rå diamant til at blive en juvel.

Mahmoud Dahoud

Mahmoud Dahoud blev født i Syrien tæt på den tyrkiske grænse, og kom til Tyskland da han var et år, sammen med sin familie. Det var her, i Reusraths gader, at han som ung sparkede bolden rundt første gang. Siden da er han muligvis gået hen og blevet en af de største talenter i verden.

Giovanni Lo Celso

Giovanni Lo Celso er født og opvokset i Argentinas 3. største by, Rosario. Han løb rundt i området Santa Fé, som er kendt for at have mange talenter løbende ude på gaden, og den seneste i rækken er netop Lo Celso. Han lever enhver ung argentiners drøm, siden han gik fra gaden og nu spiller på Argentinas landshold.

Joel Latibeaudiere

Trods hans unge alder, har Joel Latibeaudiere allerede opnået store resultater. Sidste sommer vandt Manchester City spilleren U17-VM sammen med England. Han anses som værende en af de mest talentfulde forsvarsspiller, og hans elegance og selvtillid med bolden stammer fra hans unge dage som gadespiller.

Simone Edera

Simone Edera er født i Torino og plejede at løbe rundt i gaden som ung, imens han spillede fodbold i sin replica Torino trøje. Han har altid drømt om at spille for ‘I Granata’ og 13 år senere arbejder han stadig på at blive den lokale helt på Stadio Olimpico Grande Torino.

Koya Kitagawa

I byen Shizuoka kan man stirre på imporende Mt. Fuji. Dette var noget som unge Koya Kitagawa gjorde som dreng, imens han spillede fodbold på gaden. Han vidste, at han skulle arbejde hårdt for at nå toppen, og med hans forrygende evner gik han fra gaden og til toppen af den japanske liga, hvor han spiller for S-Pulses førstehold.

Tog du også rejsen fra gaden til de store arenaer? Så er PUMA Future NEXT lavet til dig! Køb din limited edition PUMA Future NEXT støvle lige her.