Warrior Sports har allerede markeret sig stærkt i fodboldverdenen, hvor de sidste sommer overtog sponsoratet i den engelske storklub, Liverpool. Nu har det amerikanske mærke også forsøgt sig på støvlemarkedet og i dag kan vi præsentere de to første bud; Skreamer K-Lite og Skreamer S-Lite.

Warrior Sports har for nyligt lanceret deres to helt nye fodboldstøvler og de falder begge to ned i letvægtskategorien - mikrofiberstøvlen vejer således 209 gram, mens læderudgaven tikker ind på 215 gram. Foruden farvevarianten adskiller de to støvler sig dog også på andre punkter. De har nemlig henholdsvis en overdel af mikrofiber og kængurulæder og hvad du er mest til, det kan du måske beslutte dig for, når du har læst færdig her.

Har du allerede besluttet dig? Så kan du bestille dit par Warrior Sports Skreamer lige her - fra 1299 kr.

Selvom de to nye støvler deler navn, så er de faktisk ganske forskellige. Det kommer især til udtryk på overdelen. På Warrior Skreamer S-Lite Orange/Blå er lavet i en mikrofiberoverdel, der på forfoden er beklædt med Warriors Arrowhead-teknologi. Det er de her små lameller, der giver en rigtig god rebound-effekt til dine skud, så de får mere kraft, samt at du får et øget greb i bolden, når du dribler og skruer bolden.

Warrior Skreamer K-Lite er overdel til forskel klaret med kængurulæder og den føjer sig drefor til listen over letvægtslæderstøvler sammen med Mizuno Morelia Neo og Adidas Adipure 11Pro SL. Det giver det her fantastiske fit, der smyger sig om foden og som følge deraf præsterer et meget naturligt og elegant touch på bolden.

Warrior Sports har kombineret kendte klassikere, der altid rammer plet hos os. Eksempelvis en lækker kængurulæderoverdel på en letvægtsstøvle, men de bringer også nyskabende teknologier til bordet. Her er hælen ganske interessant; de to huller i kapper er nemlig hverken blot til pynt eller for at spare vægt. De er, hvad Warrior Sports kalder "Murderholes" og dem kan du bruge til at rette på støvlen, selvom den er snørret. Tænk, at vi har levet uden indtil nu - det er nemlig rigtig skarpt tænkt.

Warrior Sports er gået i to vidt forskellige retninger, hvad angår farvevarianterne. En klassisk kombination på Skreamer K-Lite med sorte, hvide og røde farver er ikke til at tage fejl af og vi synes i den grad, at den tager sig skarpt ud. På Skreamer S-Lite er det en noget anden sag. Der er man gået lidt anderledes til værks, hvor man har været lidt mere vovet i farverne. Lysblå, mørkeblå og orange farver dominerer og giver et frisk pust til det mere traditionelle design.

På undersiden af støvlen imponerer Warrior Sports ligeledes. En let Pebax-ydersål understøttes af carbonfiber, hvilket giver den en enorm god responsivitet i dine afsæt. Det forstærkes yderligere af det knopystem, der baserer sig på den såkaldte "Clawtech". Det er de her skarpe, klo-lignende knopper, der griber optimalt i banen og giver dig en ufortrøden speed.

Lyder Warrior Sports som et par støvler for dig? Så kan du bestille et par lige her - fra 1299 kr.

Det bliver spændende at se, hvad Warrior Sports har i ærmerne til os i fremtiden, men indtil nu er vi ganske imponerede over deres første forsøg på en fodboldstøvle. Hvad mener du om de to varianter? Hvilken af de to har du et godt øje til? Del din kommentar med os i boksen herunder.