Nike er ikke færdige med at præsentere os for nye farvevarianter og nu kommer Nike T90 Laser IV i en vild Sort/Rød farvevariant, som også adskiller sig ved at være i Kanga-Lite frem for mikrofiber. Den tager vi et nærmere kig på her. Så lad os samle kæberne op fra gulvet og se hvad vores dygtige fotograf har gjort ved den.

Nike T90 Laser IV blev først og fremmest slået op som en angriberstøvler, men det stod efter kort til klart, at det er et meget alsidigt valg. Der findes ikke en position på banen, der ikke har en stjernespiller med et par Laser IV på fødderne. Men hvad er det, der har gjort Total90-kollektionen et så populært valg? Et åbenlyst svar ville være de fantastiske farvevarianter, men det skal ikke altsammen handle om æstetik.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Nike T90 Laser IV KL ACC Sort/Rød her med en forventet levering i starten af januar 2013 - kun 1274 kr.

Nikes Total90-kollektion så i sin tid dagens lys med henblik på at levere sublim komfort til spilleren gennem varigheden af en fodboldkamp; 90 minutter. Det leverer denne T90 Laser IV også i den grad og det gør den blandt andet på grund af overdelen. Tidligere har man brugt kængurulæder, men af hensyn til dyrene er det amerikanske mærke gået over til brugen af Kanga-Lite; et mikrofibermateriale, der emulerer de samme egenskaber som naturligt læder, der smyger sig om foden for optimal komfort.

Den baserer sig på en relativt bred læst, hvilket vil sige, at den vil passe til alle slags fødder. Det førnævnte Kanga-Lite leverer også som lovet og giver et meget læderlignende fit. Det har dog også den fordel, at det ikke udvider sig på samme måde som læder samtidig med, at det vejer mindre og optager mindre vand. Det har blandt andet være med til at gøre Nike T90 Laser IV til et fast valg hos nogle af verdens allerstørste fodboldspillere.

Listen er lang og ganske imponerende og blandt andre spiller Manchester Uniteds Wayne Rooney fast i Nike T90 Laser IV. Men også midtbanespillere som Paul Scholes og Wesley Sneijder er fast inventar i siloen og dens alsidighed kommer yderligere til udtryk, da den også er et populært valg i de bagerste rækker; Rio Ferdinand og Andrea Barzagli har i lang tid foretrukker Laser IV.

Det er efterhånden blevet en vanesag at introducere det revolutionerende ACC, All Conditions Control-teknologi, der indarbejdes i overdelen. Det sikrer dig, at du får det samme greb og den samme kontrol over bolden i våde vejrforhold, som du har i tørre. Det har enormt god effekt og giver dig en enorm fordel, når du skal sætte din modspiller i mindre gunstige vejrsituationer.

Et stort fokus på Nike T90 Laser IV er sparkeegenskaberne og de statueres særligt på indersiden af vristen. Her ses videreudviklingen af Nikes Adaptive Shield, der er delt i to zoner; Power og Swerve. Kombinationen af de to skal give dig bedre forudsætninger for at kontrollere dine skud, så de ender lige hvor, du vil have dem. Med præcision og power kan målmændene godt se frem til at frygte synet af dig på vej mod målet.

Farvevarianten går i en lidt anden retning end den Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort, som vi så på forleden. Det efterlader jo et spændende spørgsmål; hvilken af de to farvevarianter kommer de professionelle til at spille i? Eller bliver opbakningen del på samme måde, som vi så det med den seneste lancering af Adidas Predator LZ-farvevarianter? Det får vi muligvis at se mellem jul og nytår, hvor vi forventer, at de nye farver får debut.

På undersiden af støvlen har Nike brugt en meget fleksibel ydersål, der giver rigtig god spændstighed, når du skal accelerere. Det er også med acceleration og bevægelse i tankerne, at knopsystemet er designet, hvor man har foretrukket bladede knopper, der kan skære ned i banen og give det fornødne greb, der kan afgøre om du kommer først på bolden eller ej.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Nike T90 Laser IV KL ACC Sort/Rød her med en forventet levering i starten af januar 2013 - kun 1274 kr.

Vi ser svært meget frem til det travle juleprogram, der der spækket med fodboldkampe. Her får de nye farvevarianter sandsynligvis debut, men hvilke de professionelle tørner ud i, er endnu uvidst. Hvilken håber du på, at vi får mere at se til? Hvad siger du til denne? Del din kommentar i boksen lige herunder.