I dagens afsnit af Jul i Unisport går Jakob ud af huset for at optage Adidas F50 Adizero-anmeldelse - og for at studiet ikke skal stå tomt, kommer Harder tilbage i studiet og fortæller lidt om takedown-modeller. Se med her i dag.

Som fodboldspiller der går op i sit gear kan man let komme til at stirre sig blind på topstøvlerne og alle deres fremragende og innovative teknologier - men man ser i dag oftere og oftere, at de næstebedste støvler i siloerne også er af høj kvalitet. Et par af disse støvler kigger Jacob Harder på i dag..

Det drejer sig om Adidas F30, Adidas Predator Absolion LZ, Nike CTR360 Trequartista og Nike Mercurial Miracle III, som Jacob H gennemgår for dig i dag i sin anden optræden som vært i WebTV.

Vi hører naturligvis meget gerne din mening om Harders anden optræden, samt dit syn på takedown-modeller generelt. Del meget gerne dine tanker med os i kommentarsporet under nyheden.

Husk at du kan stemme på Årets Vildeste Støvledesign 2012 lige her - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om en lækker Nike T-shirt. Afstemningen lukker d. 20. december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

Stem på Årets Støvle 2012 lige her, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder

Hvilken takedown-model synes du virker mest lækker - og har du nogensinde spillet i et par af de næstdyreste støvler fra de forskellige siloer? Del meget gerne din mening med os herunder.