Nike har introduceret deres nye ACC, All Conditions Control-teknologi, der har revolutioneret fodboldverdenen. For første gang nogensinde er det lykkedes, at give en fodboldstøvle det samme greb i bolden i våde forhold, som i tørre. Det er også nået ud til de topprofessionelle og i videoen herunder kan du høre, hvad Barcelonas Piqué synes om ACC.

Én af verdens pt. bedste forsvarsspillere han hedder Gerard Piqué og har i sin beskende alder på 25 år opnået en hel del. Han er regerende Europa- og Verdensmester og han har tidligere spillet for Manchester United. I disse dage slår han sine folder på det fortryllende FC Barcelona-mandskab i Katalonien, hvor han dirigerer forsvarskæden med et par Nike Tiempo Legend IV ACC Blå/Hvid på fødderne.

Det er den første af sin slags i den forstand, at det er den første støvle fra Tiempo-kollektionen, der har fået integreret den nye ACC-teknologi. Det betyder, at Piqué nu kan nyde godt af at have den samme kontrol over bolden i våde forhold, som han har i våde og det er han ganske godt tilfreds med. Han siger blandt andet følgende: "Jeg foretrækker, at det regner, når vi spiller, da det passer vores spillestil bedre. Så kan bolden spilles hurtigere og det er vores stil."

Piqué kommer også ind på de ganske våde tider i hans karriere, som han primært oplevede i England, der er kendt for en lind strøm af nedbør året rundt. Han har derfor været ganske godt tilfreds med den nye ACC-teknologi på sine Nike Tiempo Legend IV og det kan man jo godt forstå.

Vi er som bekendt ganske begrejstrede for den nye ACC-teknologi og kan næsten ikke leve uden den længere. Men har du prøvet kræfter med Nikes seneste påfund? Hvad synes du i så fald om teknologien? Del din kommentar med os i boksen lige herunder.