adidas x Pogba | Se den nye Season 3 kollektion

30.04.2018

Skrevet af Zlatko

adidas er endnu en gang gået samme med Pogba, som er en anerkendt fodbold- og livsstils-ikon. Sammen har de designet den nye Season 3 kollektion, hvilket er en del af adidas Football x Pogba Capsule Collection. Season 3 kollektionen tager udgangspunkt i Pogbas personlighed og kreativitet.

Man hører ofte folk, kritikkere og aviser snakke og skrive om Pogba, og dette er bare en del af hans liv. Interessen og snakken blev kun større efter skiftet til Manchester United, hvilket har gjort ham til en af de mest omtalte fodboldspillere i verden. adidas har lavet den nyeste Season 3 kollektion for at vise Pogbas engagement og kærlighed til spillet og klubben. En kollektion som tager inspiration fra Pogbas luksuriøse livsstil og tid i Manchester.

Pogba er kendt for sin kreativitet, og for at være en dominerende kraft på banen. ‘La Pioche’, Pogbas kælenavn, har taget dette i betragtning da han skulle designe den nye Capsule Collection sammen med adidas. Season 3 produkterne er designet, så de reflekterer hans personlighed og kreativitet både på og uden for banen!

Tager vi et nærmere kig på støvlen, så ser man et stilrent strikket mønster. Designet er lavet i to forskellige toner af grå, imens sokken er lavet i bordeaux. For at toppe det hele, så er de tre adidas striber lavet i sølv, og det ikoniske PP-logo er placeret på hælen for at runde designet af. Alle detaljer og farver er forbundet med Pogbas luksuriøse livsstil.

Season 3 kollektionen fokuserer også på at tage fodbolden ud på gaden, og på en eller anden måde, så ved Pogba hvordan man gør dette. Det er noget han viser med denne fede kollektion. Kollektionen tilbyder også sportmode, hvor du blandt andet får en ny bomber-jakke, sweatshirt, T-shirt og meget mere. Så kan du gå fuld Pogba-mode efter du har været på banen og kørt rundt med modstanderne i de helt nye Predator-støvler. Kombinationen af at bruge de samme farver og stil på alle produkter giver en fuldendt Season 3 design og følelse.

Er du også klar til Season 3 kollektionen, så kan du se den fulde kollektion lige her. Pre-order den i dag før det bliver udsolgt.