Tiden er inden til dagens julegavetilbud og i dag kan du nå at sikre dig et sikkert hit i enhver adventskalender eller under ethvert juletræ. Det er nemlig de smarte Metasox, der yder et sublimt alternativ til en klassisk tennissok. Den giver dig nemlig ekstra beskyttelse, hvor det betyder mest; på vristen af foden.

Metasox har revolutioneret fodboldmarkedet og tanken om den gængse fodboldsok. Den er bygget op om tre princippier; Precision, Power og Protection, altså præcision, kraft og beskyttelse. Det kommer fra den silikonebelægning, der sidder på vristen af foden. Derudover fås Metasox i et stort udvalg af farver og der skal derfor nok være et par eller to, der passer til dit spillersæt.

Du kan bestille dit par Metasox lige her og gør du det inden kl. 16 har du dem allerede i morgen - kun 199 kr.

Den giver både et større sweetspot, der gør, at du får et renere, men også kraftigere skud. Derudover beskytter den også de udsatte knogler midt på foden fra stemplinger og lignende og du slipper derfor for unødvendige skader og knubs på fødderne.

Metasox kan derfor gå hen og blive en værdifuld partner i træningstasken og vi tør godt sige, at når du først har prøvet at spille med Metasox, så vil du ikke gå tilbage til almindelige fodboldstrømper. Du kan bestille dit par Metasox lige her - De koster kun 199 kr. og kan tids nok leveres inden den sidste weekend i advent og naturligvis også Juleaften.

Den 24. december og den sidste søndag i advent står lige for døren og hvem vil ikke synes om at finde et par Metasox i julesokken i den anledning? Skal du have dig et par? I hvilken farve? Og hvad ønsker du dig ellers til jul? Del det med os i kommentarfeltet lige herunder.