Jul i Unisport d. 17. december byder på et problem, der skal løses - der er simpelthen kommet for meget julepynt på juletræet, og det løser vi ganske enkelt ved at købe et nyt. Se med og se hvad Jakob og Jacob finder på.

Gennem december har vi haft vores konkurrence om at pynte vores juletræ kørende, hvor I kan sende pynt ind til vores træ og være med i konkurrencen om at vinde en Adidas Tango 12 fodbold.

Der er imidlertid kommet så meget, at det snart ikke kan være på træet mere, og derfor tog vi konsekvensen og sendte yngste mand i WebTV-afdelingen - Jacob Harder - på jagt efter et nyt træ. Men finder han et godt et?

Samtidig kan du se Jakob give et godt tip i form af Rehbands Technogel indlægssåler, som er et godt alternativ, hvis du synes der er lige tilpas lidt nok støddæmpning i dine letvægtsstøvler. Jakob har, som letvægtsentusiast, testet sålerne i nogle måneder, og du kan i dag høre hans dom over dem.

Husk at du kan stemme på Årets Vildeste Støvledesign 2012 lige her - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om en lækker Nike T-shirt. Afstemningen lukker d. 20. december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

Stem på Årets Støvle 2012 lige her, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder

Hvilken støvle har i dine øjne det vildeste design i 2012? Vi hører meget gerne dit bud, også hvis den støvle du har i tankerne ikke er blandt de nominerede. Giv dit bud herunder.