I går rundede Lionel Messi 90 mål i 2012 mod Atletico Madrid, og det gjorde han i et par helt specielle støvler. Således havde han for en stund skiftet sine Gul/Sorte Adizero ud med et par Hvid/Rød/Sorte støvler af samme model, som en heldig fan har fået lov at designe til ham. Læs mere til de specielle støvler her.

I november lancerede Lionel Messi en konkurrence, hvor han opfordrede til, at alle hans fans deltog i en konkurrence om at designe et par Adidas F50 Adizero, som han efterfølgende ville spille med. Deltagerne strømmede til, og således var der hele 14.200 designs at vælge imellem.

Kåringen af vinderen stod Lionel Messi selv for, og her faldt valget på Javier Pascual Mullos' design, som altså er disse Hvid/Rød/Sorte sager, som giver et helt nyt udtryk til den nys udkomne Adizero - og det var altså også en farvevariant som faldt i god jord hos Messi. Måske han er glad for de røde nuancer?

Javiers oprindelige design var lavet til den gamle model, og derfor blev de i samråd med Messi selv opdateret til at passe til den nye Adizero, således at man har holdt sig så tæt som muligt på originalen. Smatidig er Messis personlige ID kommet på med det ikoniske logo, Leo 10, det argentinske flag samt naturligvis navnet Thiago - Messis nyfødte søn.

Omkring sin nye støvle sagde Messi, at “Jeg er glad for MiAdidas-støvlerne og vil gerne ønske Javier tillykke med det flotte design, som endte med at vinde - og som jeg vil have på mod Atletico Madrid. Jeg vil også gerne takke alle, der sendte designs ind, de var allesammen virkelig gode.”

Konkurrencen om at designe Messis støvler kom i kølvandet på Adidas' “Next Gen Weekend,” hvor et væld af deres store spillere selv designede og spillede i MiAdidas-udgaver af deres sædvanlige støvler - og nogle har været så glade for dem, at de stadig holder fast; eksempelvis ses Karim Benzema stadig træne i sin Guld/Sorte Adizero fra sidste generation.

Messi gav debut til sine nye støvler i går, og man må sige at den blev vellykket; Barcelona vandt 4-1, og med to scoringer - den ene efter en mindre vellykket hælaflevering af Atleticos forsvar - fik han sparket sig op på imponerende 90 mål for dette kalenderår. Ikke nogen dårlig høst, og man må bare tage hatten af for den argentinske troldmand.

Hvad synes du om Lionel Messis nye støvler? Er du mest til hans gule Adizero, eller kan du bedst lide den hvide? Del meget gerne dine tanker med os herunder, hvor du også kan fortælle, om du synes Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde.