I afsnit nummer 16 af jul i Unisport blænder Jakob op for andet afsnit af Årets Fraklip, hvor vi har samlet nogle af de klip, hvor det går galt, klip der ikke kom med i afsnittene eller generelt spøjse situationer. Se med her - hvilket fraklip synes du er det bedste?

Nogle gange, når man laver WebTV, er det ikke altid, at taket lige sidder i skabet første gang. Andre gange kommer ellers udmærket klip ikke med i den sidste sammenklipning af afsnittene, og det giver en masse godter i slutningen af året, som vi har samlet i fraklipsafsnit nr. 2.

Her kan du se med, når Jakob taber tråden, fotografen mister fokus og filmer alt mulig andet eller bare få et kig på nogle af de klip, der egentlig ikke var noget galt med, men som blot ikke kom med den sidste klipning.

Husk at du kan stemme på Årets Vildeste Støvledesign 2012 lige her - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om en lækker Nike T-shirt. Afstemningen lukker d. 20. december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

Stem på Årets Støvle 2012 lige her, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder

Hvilken støvle har i dine øjne det vildeste design i 2012? Vi hører meget gerne dit bud, også hvis den støvle du har i tankerne ikke er blandt de nominerede. Giv dit bud herunder.