Unisport x Select præsenterer 88 Pro Grip Classic Limited Edition

25.04.2018

Skrevet af Frederik

Du kender måske den originale Select 88 Pro Grip, der er blevet båret af mange danske topmålmænd gennem tiderne. Nu præsenterer Unisport i samarbejde med Select en moderne udgave af den ultimative klassiker: Select 88 Pro Grip Limited Edition.

Stephan Andersen, Karim Zaza, Jan Hoffmann. Mange danske topkeepere har trukket i målmandshandsken Select 88 Pro Grip gennem årene. Og nu er det tid til, at du får samme mulighed med Select 88 Pro Grip Classic Limited Edition, der udelukkende sælges her hos Unisport.

Den klassiske Select 88 Pro Grip målmandshandske har fået en kærlig hånd, men den nye Select 88 Pro Grip Classic Limited Edition tager stadig udgangspunkt i det gamle design. Den nye version er dog proppet med Selects teknologier, der giver dig de optimale forhold som målmand.

Håndfladen er lavet med Selects 3mm tykke NOVA Grip Latex, som giver dig et fantastisk greb i tørvejr, og et markant bedre greb i regnvejr end andre typer latex. Håndryggen på handsken er lavet med Selects 3mm tyk Deep Embossed Soft Latex, som gør at du med denne handske får en blød og smidig handske, som samtidig har en glimrende beskyttelse.

Select 88 Pro Grip Classic Limited Edition er lavet med et 'negative cut', som giver dig et tættere fit omkring fingrene samt en øget latex-til-bold-kontakt. 'Negative cut' betyder, at syningerne sidder indvendigt på handsken, hvilket giver en øget mængde skum, da der også er latex på siden af fingrene.

Læs meget mere om teknologien bag den nye version af Selects klassiker og køb den lige her. Kun hos Unisport!