Dagens julegaveidé retter sig mod alle de dygtige målmænd derude. Det kræver jo en del vedligeholdelse, at få sine handsker til at række hvad angår gribeevne og holdbarhed, men det er der heldigvis en løsning på. Med den smarte Sells hanskevask kan du få dine målmandshansker helt rene og med Glove Glu kan du give dem fornyet gribeevne.

Med vores smarte Handskeplejepakke kan du nemlig give enhver målmand en glædelig gave, der giver de beskidte og slidte handsker nyt liv. Pakken inkluderer en flaske Sells Handskevask, der er udviklet specielt til at vaske og rense latex-overfladen på målmandshandsker, hvilket med regelmæssig brug forlænger levetiden og gribeevnen. I pakker medfølger også en flaske Glove Glu, der var med i konkurrencen om at blive årets mest innovative produkt.

Glove Glu skal blot sprayes på handskerne og arbejdes ind i latex-overfladen og hurtigt vil du opleve, at gribeevnen forbedres markant. Det bedste er, at det virker på både nye såvel som ældre handsker. På den måde kan du forlænge levetiden af dine betroede trænings- og kamphandsker samt give helt nye en ekstra fordel.

Du kan bestille Handskeplejepakken lige her og den vil med sikkerhed bringe glæde hos enhver målmand, skulle man være så heldig at finde sådan en under juletræet. Du kan bestille det nu og helt frem til fredag d. 21 december og stadig være sikker på at modtage det inden jul.

Nu er der blot 10 dage tilbage til juleaften og det er så småt begyndt at julestemning i den hos Unisport. Vi fortsætter med dagens julegaveidé, der i dag var tilegnet de gæve målmænd. Kunne du godt bruge lidt hanskepleje? Del din kommentar i boksen herunder.