I dag er det blevet d. 13. december, og i den forbindelse har man traditionelt fejret Lucia-dagen i Danmark. Det blev vi også opfordret til af en bruger, og Jakob tog udfordringen op - og samlede et kor af kollegaer fra både Danmark, Norge og Sverige i en ægte Nordisk sammenslutning.

Det er ikke hver dag, at Jakob stiller sig op med et stearinlys i hænderne og synger et par kvad - og det samme gjorde sig gældende for Jacob H, Mathias, Charlotte, Gustav, Patrick, Martin og Andreas, som gør Jakob selskab i at synge Lucia ind.

Godt nok er det ikke skønsang på niveau med diverse kirkekor (eller noget som helst andet, for den sags skyld, det erkender vi blankt), men det er velment og såmænd meget hyggeligt, så kig med og se hvad der sker, når Unisport synge Lucia.

Samtidig sætter Jakob gang i UGENS HEMMELIGE ORD - som du kan finde i et af ugens afsnit og skal indtaste i vores Facebook-app, som du finder ved at klikke på linket. Her kan du deltage i konkurrencen om at vinde et par lækre Nike spillehandsker. Vinderen trækkes i morgen, fredag d. 14. december, kl. 16.00.

DU SKAL OGSÅ HUSKE AT STEMME PÅ ÅRETS FODBOLDSTØVLE 2012 LIGE HER, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder.

Har du selv set Lucia-optog i dag, eller måske endda været med i et? Og er der en tenor gemt i en fra Unisport-crewet, eller skal vi holde os til være eksperter i fodbold? Del meget gerne din mening og/eller morsomme kommentar i boksen herunder.