Nike Tiempo Legend IV Hvid/Sort/Orange er de amerikanske sportsgiganters bud på en klassisk kængurulæderstøvle med moderne tiltag. Det kommer både til udtryk i de teknologier, der omfavner støvlen, men det illustreres også på bedste vis af den frække farvevariant, der allerede nu hitter hos os.

Nike Tiempo Legend IV har for vane at lande i nogle af de mest velovervejede farvevarianter overhovedet og denne gang er heller ingen undtagelse. Igen er grundlaget en kombination af tre farver og på denne er hvid, sort og livlig orange blevet foretrukket. Et perfekt samspil, der giver støvlen et ærkeklassisk look, men med en gedigen cool-faktor med udlægningen af de orange detaljer.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Nike Tiempo Legend IV Hvid/Sort/Orange her med en forventet levering i starten af januar 2013 - kun 1104 kr.

Nike Tiempo Legend IV baserer sig først og fremmest på en enormt lækker overdel af kængurulæder, der er med til at sikre den velkendte, høje komfort og det naturlige bløde touch. På forfoden har man med en række velplacerede syninger sørget for, at lædet flexer og bevæger sig bedst muligt i forhold til fodens naturlige bevægelser. På den måde garanteres du altid et rent og sikkert touch på bolden, uanset hvilken position din fod skulle være i.

Nike fortsætter med brugen af deres All Conditions Control (ACC-teknologi)på overdelen, der er den her banebrydende teknologi, der giver dig det samme greb i bolden i vådt vejr, som du har i tørt. ACC-teknologien tilføres læderet i garvningsprocessen og det er derfor ikke blot en coating. Dermed mister det ikke sin effekt efter forlænget brug, så du kan nyde godt af det lige så længe, du kan holde liv i støvlen.

Nike Tiempo Legend IV forbliver det mest klassiske og retro støvlevalg blandt Nikes siloer, men på denne fjerde inkarnation har amerikanerne for alvor moderniseret den. Væk er den ikoniske pløs for at give en tættere kontakt på bolden, ligesom Nike er blevet en kende mere vovede med hensyn til deres valg af farver. Den ikoniske konstellation med hvid og sort er set før, men det er brugen af den friske orange, der får støvlen til at stå frem for alvor.

Vi er efterhånden et godt stykke inde i Nike Tiempo Legend IV's levetid og vi har endnu til godt at se en kikset farvevariant. Det elegante støvlevalg er også nået ud til de professionelle spillere, der blandt andet tæller Andrea Pirlo, Antonio Valencia, Gerard Piqué og Javier Pastore, der vel allesammen kan prale af et ganske ubesværet touch på bolden.

Derudover mistænker vi også, at Manchester Uniteds lille ært, Javier "Chicharito" Hernandez, endelig skifter ud af sin efterhånden lidt ældre Hvide/Grønne Legend IV, da han nemlig kun spiller i hvide støvler. Det kunne selvfølgelig også være, at Chelsea-angriberen Fernando Torres gentager sit chokerende støvleskifte væk fra T90 Laser IV, da han deler samme præferencer som førnævnte Hernandez.

I hælen er Nike Tiempo Legend IV blevet foret med et ruskindslignende materiale, der gør den til en fornøjelse at træde ned i og have på igennem de 90 minutter en kamp varer. Faktisk er det én af de mest komfortable støvler på markedet, som Jakob kunne slå fast i sin anmeldelse.

På undersiden har Nike kombineret det bedste fra to verdener, da knopsystemet er en blanding af runde, dråbeformede knopper og blades. Det giver en rigtig god kombination af stabilitet og komfort samt greb og acceleration i banen. De rundede knopper gør vendinger på små områder enormt let og du vil med sikkert hurtigt føle dig let til fods.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Nike Tiempo Legend IV Hvid/Sort/Orange her med en forventet levering i starten af januar 2013 - kun 1104 kr.

Nike Tiempo Legend IV er efterhånden én af de sidste kængurulæderstøvler på markedet, hvilket gør dem til et eftertragtet valg og med denne nye farvevariant kan det være svært at holde fingrene fra den. Hvad synes du om den? Er den lige i skabet? Del din kommentar i boksen lige herunder.