Vi er over halvvejs mod den længe ventede Juleaften og på denne flotte torsdag åbner vi med en rigtig god og varm julegaveidé. Det kan være, at du selv mangler lidt inspiration til ønskelisten og i så fald kan du godt fatte pen og papir og notere dig et smart og varmende halstørklæde fra yndlingsklubben.

Vi har snart været alle vinterekviperingsdelene igennem, men vi mangler endnu at få svøbt noget varm og blødt om halsen. Det kunne jo meget passende være et lækkert halstørklæde med din yndlingsklub, så du kan vise fanen og farverne frem, når du begiver dig udendøre. Se det store udvalg af halstørklæder her, der alle ligger klar til hurtig dag til dag levering.

Enhver fodboldfan vil med sikkerhed blive glad for et varmt halstørklæde til de kolde vintermåneder, især når det er med yndlingsklubben. Det kunne også være en god gave til den tredje søndag i advent, skulle der være nogen, der manglede inspiration til en sådan. Du kan lade dig inspirere af det store udvalg lige her, hvor du med sikkerhed finder noget, der passer til dig.

Tiden op til jul kan godt virke uendeligt lang, men her på Unisport.dk gør vi alt hvad vi kan for at give noget, du kan slå tiden ihjel med. WebTV, gaveidéer, nye støvler og andet godt. Hvordan får du tiden til at? Er der noget her på siden, der hjælper? Del din kommentar i boksen herunder.