Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort er den nyeste farvevariant til dirigentstøvlen, der dikterer spillet gang fra midten af banen. Den underspillede elegance minder meget om de spillere, der til hverdag bærer den, der tegner nogle af de største stjerner i fodboldens verden.

Nikes CTR360-kollektion har gjort lynkarriere siden den første installation ramte markedet i 2009. Den er nu nået til den tredje generation og fortsætter med at gro i popularitet. Det skader naturligvis heller ikke, når store stjerner som Iniesta, Wilshere og Ganso alle spiller i støvlen og derudover er det blot et nyt plus i bogen, at den fortsætter med at levere fantastiske farvevarianter sm denne.

Du kan allerede forudbestille dit par Nike CTR360 Maestri III Orange/Sort her med en forventet levering i starten af januar - kun 1274 kr.

Nike CTR360 Maestri III er som skræddersyet til midtbanespilleren, der fra maskinrummet på banen skal styre spillets gange med korte, præcise aflevering og kølige sideskift. Det skal klares på et minimum af plads og tid og derfor er den trejde generation af CTR360-kollektionen spækket med teknologi, der skal gøre det nemmere for dig at være i fuld kontrol i hele kampen.

Overdelen er klaret i den nyeste generation af Kanga-Lite, der er tyndere, lettere og mere fleksibelt end sin forganger. Derudover kan den nye overdel prale af Nike ACC-teknologi (All Conditions Control), der sikrer dig det samme greb i bolden i våde forhold, som du har i tørre. Vejrforholdene er ikke længere en udfordring og du vil opdage, at du er i kontrol uanset hvad, Moder Natur kaster imod dig.

På indersiden af støvlen kommer Nike CTR360 Maestri III for alvor til sin ret. Her er den beklædt med otte 3D-finner, der har til formåle at kontrollere bolden hurtigt, når du tæmmer bolden, samt at de stabiliserer dine efterfølgende aflevering. De giver dig en stor og plan flade, så du er mest muligt i kontakt med bolden, hvilken giver dig større mulighed for at påvirke boldens bane til din fordel.

Nike CTR360 Maestri III har etableret sig som et sublimt alternativ til læderstøvler og Kanga-Lite overdelen opfører sig fra første færd som almindelige læder. Det smyger sig om foden, men ganske positivt udvider det sig ikke, som det kan være tilfældet med almindeligt læder. CTR360-kollektionen har også leveret farvevariant på farvevariant, der har høstet enorm ros.

Spillere som Tom Cleverley, Jack Wilshere og naturligvis også Andrès Iniesta holder alle fast i Nike CTR360 Maestri III og de farvevarianter vi har set indtil nu, har afspejlet spillernes stil. En underspillet elegance, der ligger i de simple farvekombinationer, som ikke tiltrækker sig for meget opmærksomhed på banen, men som i sidste ende hyldes som en succes.

Nike har forstærket ydersålen med to torsionbarer, der giver maksimal stabilitet og dermed komfort. Knopsystemet kombinerer lidt afrundende knopper på indersiden, der skal gøre vendingerne på de små områder lettere. På ydersiden har man brugt nogle lidt mere bladede knopper, der skal give greb i banen for at gøre dit afsæt bedre, når du vil accellerere.

Du kan allerede forudbestille dit par Nike CTR360 Maestri III Orange/Sort her med en forventet levering i starten af januar - kun 1274 kr.

Endnu en gang rammer Nike plet med en lækker farvevariant til deres CTR360 Maestri III, men vi er nu mere interesserede i at høre, hvad du synes om den. Hvad siger du til den nye farvevariant? Er den lige dig? Eller mangler den lidt ekstra? Del din kommentar i boksen lige nedenunder.