I gårsdagens afsnit af Jul i Unisport kunne Jakob og Jacob afsløre de nye Nike-farvevarianter. Dem skal vi tage et kig på nu og vi starter med den friske Nike T90 Laser IV Neon/Sort, der er designet med en angribers behov i tankerne og med den nye farvevariant får midtbanespillerne nok ikke svært ved at spotte ham.

Nike T90 Laser IV kan prale af at have nogle af de største stjerner på sine bøger og selvom den har været ført frem som en angriberstøvler, så bevidner dens portefølje, at det er en støvle, der passer til alle positioner. Hovednavne som Wayne Rooney og Fernando Torres passer alle på profilen, men alle fra midtbanespillere og forsvarsklipper som Wesley Sneijder, Rio Ferdinand og Barzagli slå deres folder i Laser IV.

Du kan allerede forudbestille dit par Nike T90 Laser IV Neon/Sort her med en forventet levering i starten af januar 2013 - kun 1274 kr.

Nike T90 Laser IV slår sig op på en række ankepunkter og inden vi uddyber dem, kan vi lige så godt afsløre, at de klarer dem umådeligt godt. T90 er kort for Total90, der refererer til, at du skal holde de 90 minutter, en fodboldkamp varer. Det kan du især takket være den enormt høje komfort og det gælder uanset om du har en smal eller bred fod. Den har den en relativt bred læst og den vil derfor passe alle slags fødder enormt godt.

Overdelen er af et lækkert mikrofibermateriale, der smyger sig ganske godt omkring foden. Den giver et rigtig skarpt touch på bolden, så du hurtigt kan få kontrol over bolden. Overdelen er yderligere tilført Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), der giver dig de samme forudsætninger for greb i bolden i vådt føre, som du har, når du spiller i tørvejr. ACC-teknologien er tilført overdelen i produktionsprocessen og er altså ikke blot en coating, så det mister altså ikke sine evner med tiden.

Det er endnu uvidst, hvornår den nye Nike T90 Laser IV Neon/Sort får debut på fødderne af de professionelle, men én ting er sikkert; vi kan ikke undgå at bemærke det. Den neongule farve springer om noget i øjnene, men selvom det er et meget modigt valg fra Nikes side af, så mener vi, at det er én af de største successer i T90-kollektionen nogensinde.

På indersiden af vristen sidde de varemærker, der har gjort Nike T90 Laser IV så populær. Det er Adaptive Shield, der på den nyeste generation er delt op i to områder: Power og Swerve. De skal henholdsvis give dit spark mere præcision og kraft samt forbedret kontrol over den skru du giver bolden. Det kommer til at give dig en fordel, når du skal slå den lange aflevering eller skrue det afgørende frispark over muren.

Sparkeegenskaberne er et klart fokus på Nike T90 Laser IV og med alle de tanker der ligger bag teknologien, er du sikker på, at den ikke svigter dig, når du har brug for det. For at give dig en større sparkeflade har man valgt en assymetrisk snørring. Dermed er et størst muligt område i kontakt med bolden og du får på den måde optimale betingelser for at påvirke sparket.

På undersiden af støvlen har Nike gjort meget for at give Laser IV sublim stabilitet og eksplosiv acceleration. De har nemlig studeret angriberes løbemønstre for at regne ud, hvilket knopsystem der egner sig bedst til støvlen. Resultatet er dette med de bladede knopper, der griber ekstremt godt i banen, når du skal sætte af. Derfor kan du godt vende dig til at komme først på bolden hver gang.

Du kan allerede forudbestille dit par Nike T90 Laser IV Neon/Sort her med en forventet levering i starten af januar 2013 - kun 1274 kr.

Den nye Nike T90 Laser IV kommer også med det populære SG-Pro knopsystem, så du kan være klædt ordentlig på uanset underlaget. Hvad synes du ellers om den nye farvevariant? Er den for meget eller lige i øjet? Del din kommentar i boksen lige under nyheden.