De fleste fodboldfans frygtede nok sommeren 2013, da vi i ulige år ikke forkæles med slutrunde-fodbold. Men så bliver man glædeligt overrasket, når man bliver mindet om, at der skal spilles Confederations Cup i Brasilien. Her kan du blandt andet se Italien, Spanien og Brasilien krydse klinger og skulle det ikke være nok, kan du nyde den nye CAFUSA kampbold fra Adidas.

Til sommer bliver fodboldfans verden over inviteret til Brasilien, hvor der skal afholdes en lille forsmag til Verdensmesterskaberne i 2014. Her tørner vinderne af de officielle FIFA-turneringer sammen med VM-værtsnationen i den traditionelle Confederations Cup. Det inkluderer Europa- og Verdensmestrene fra Spanien, Mexico, Italien, Brasilien og Uruguay m.fl.

Du kan bestille dit eksemplar af Adidas CAFUSA Confederations Cup lige her, som allerede er klar til hurtig levering - kun 999 kr.

Adidas CAFUSA er navnet på den officielle kampbold til Confederations Cup og navnet er en sammensmeltning af tre vigtige kulturområder i brasilien; karneval, fodbold og samba. Det er det samme team, som udviklede den meget populære Adidas Tango 12, der står bag den nye CAFUSA og på den front skulle der så være garant for en fænomenal fodbold.

Hvis du ikke skulle befinde dig i et miljø, der foreskriver de samme varmegrader, som de kan prale af i Brasilien, så fås den også i højst iøjenfaldende orange vinter-version. Uanset hvilken model du er til, så rammer designet fuldstændig plet og virker til at have indfanget den brasilianske stemning med farverne mønstrene.

Der er lagt op til en fest i det sydamerikanske, når en række af verdens bedste landshold prøver kræfterne af mod hinanden til Confederations Cup. Når den officielle kampbold er inspireret af karneval, samba og fodbold, så kan det umuligt gå galt. Vi har i alle fald store forventninger til den festlige bold, når den får æren af at blive driblet rundt af Neymar, David Silva og Mario Balotelli.

Du kan bestille dit eksemplar af Adidas CAFUSA Confederations Cup lige her, som allerede er klar til hurtig levering - kun 999 kr.

Så har vi alligevel en sommer med superfodbold på skærmen i vente alligevel og i samme ombæring får vi en forsmag på VM i 2014, der ligeledes afholdes i Brasilien. Vi glæder os også umådeligt meget til at se Adidas CAFUSA i aktion. Hvad synes du om den? Hvilken af de to kan du bedst lide? Del din kommentar med os i boksen lige under nyheden her.