Det er blevet den 10. december, og i dag giver Jakob et par gode ideer til, hvad du kunne sætte på ønskesedlen eller give i gave til den store fodboldfan. Så er du i tvil om julegaveønskerne kan du kigge med i dagens afsnit af Jul i Unisport 2012.

Nogle gange kan det helt store dillemma til jul være, hvad man egentlig skal ønske sig. Omvendt kan man også stå i den situation, at man ikke helt ved hvad man skal give i gave - og her i Unisport kender vi godt situationen.

Derfor giver Jakob i dagens afsnit af Jul i Unisport et par gode ideer til, hvad der er populær her op til jul af gaver - og kommer blandt andet ind på fodboldtrøjer, huer, badehåndklæder samt base layer, som altid er et hit til jul. Samtidig kan du også krydre en god gave med et par Champions League fodboldkort eller en Manchester United tandbørtse. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert; klub-merchandise er altid populært til jul.

DU KAN STEMME PÅ ÅRETS MEST INNOVATIVE PRODUKT 2012 LIGE HER - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om et par Trusox. Afstemningen lukker d. 13. december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

DU SKAL OGSÅ HUSKE AT STEMME PÅ ÅRETS FODBOLDSTØVLE 2012 LIGE HER, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder.

Har du ønskesedlen og gaverne klar til jul, eller mangler du stadig den sidste inspiration? Fortæl os meget gerne hvad du ønsker dig af fodboldting til jul - eller hvad du mener er den perfekte fodboldgave lige herunder nyheden.