Top 5 målmandshandsker | Se den fulde liste og bliv inspireret

18.04.2018

Skrevet af Zlatko

Når du ser denne video, tænker du nok “JayMike er jo ikke en målmand”, og det har du helt ret i! Men før JayMike begyndte at spille på de offensive pladser, var han faktisk mellem stolperne og holdte buret rent. I denne video er han gået sammen med nogle målmands-venner for, at få det bedste overblik over målmandshandsker, og for at give dig denne top 5! Prøv at lav din egen top 5 liste før du læser vores, og se hvor mange du gætter rigtigt!

Før vi starter listen, skal vi lige huske en ting. Når vi snakker om målmandshandsker, er der vigtigt at huske, at det er en personlig smagssag hvad der definere en god målmandshandske. Der er en masse mindre brands som laver nogle rigtige gode handsker, og som ikke er med på vores liste. Ligegyldigt hvad så vil du være garanteret i at få noget for pengene med handskerne på denne liste!

5. Sells Total Contact Elite

Denne handske er en no-nonsense handske som med garanti præsterer. Sells Total Contact Elite glove er en god og polstret handske, grundet den indvendige memory-foam, og så får du samtidig også Sells’ Absolute latex, som brillerer i våde vejrforhold. Det mest interessante ved målmandshandsken er, at den er lavet med et hybrid Cut, hvilket betyder at den har en rollfinger cut på toppen af fingrene, flat cut på midten og siderne. Dette giver handskerne en større gribeflade uden at blive for klodset. Stroppen ved håndledet og baghånden er virkelig god, som gør handsken endnu bedre og en all-rounder!

4. adidas Predator Trans Pro

På fjerdepladsen finder vi adidas Predator Trans Pro, en handske som har en fantastisk tæt pasform, kombineret med en komfortabel Primeknit baghånd, som i sidste ende giver dig et personligt touch. adidas Predator Trans Pro har en god og solid strop, som er justerbar, og dette hjælper med at give dig en personlig pasform og stabilitet. EVO ZONE latexen er en af de bedste latex når det kommer til greb, man skal bare huske at vaske handsken jævnligt. Uheldigvis så er holdbarheden ikke i samme boldgade, som på andre tophandsker på denne liste.

3. Uhlsport SPEED UP Supergrip Bionik+

Nu tager vi tingene til et andet niveau, og det gør vi med Uhlsport SPEED UP Supergrip Bionik+, som har en såkaldt flat cut. Denne handske kan muligvis være den bedste kamp-handske, som er lavet af de store brands. Handsken tilbyder en solid balance mellem en komfortabel pasform, baghånden er lavet af mesh og greb! Handsken har et af de bedste greb takket være Uhlsports Supergrip latex. Hvis du bare husker at vaske handsken, så vil du få en handske som virkelig er imponerende at spille i. Handsken giver dig det højeste niveau i komfort, sikkerhed fra den solide strop og godt greb!

2. Reusch Supreme G3 Fusion

Reusch Supreme G3 Fusion er en af de bredere handsker på markedet. Er du en målmand med store hænder, så er dette en handske lige til dig! Latexen fra Reusch er topklasse, men den vil ikke være lige så klistret som f.eks. Supergrip eller EVO ZONE latex, dog vil handskens holdbarheden kompensere for dette! Handsken præsterer virkelig godt i våde vejrforhold grundet de små blå ‘wet weather’ granulater, der sidder på latexen. En af de gode egenskaber ved handsken er dens Duo roll expanse cut. Her er latexen rullet omkring tommel- og lillefingeren, og med forstørret fingre på de mellemste fingre. Dette giver en større gribe-overflade, og føles ligesom man har en ekstra finger. Derudover, er håndfladen indgraveret så din bevægelse med hånden er bedre.

1. Uhlsport Tensiongreen Supergrip

Handsken er alle pengene værd! Uhlsport Tensiongreen Supergrip tilbyder en tæt pasform og Supergrip latexen præsterer godt i både våde og tørre vejrforhold. Det eneste du skal huske, er at vaske handsken korrekt – men det ved du allerede godt, du er jo en ægte målmand, ikke? Handsken er lavet med flat cut på de to mellemste fingre, hvilket giver en god gribeflade, imens den rullede tommel-, pege- og lillefinger giver kontrol når du skal behandle bolden. Latexen er det bedste af det bedste, og neoprenbaghånden giver dig den bevægelighed du har brug for, og ja der er virkelig ikke meget mere at sige om denne klasse handske!

Dette var vores top 5 liste af målmandshandsker, som er på markedet lige nu! Det er nogle solide handsker, men husk at det virkelig er en personlig smagssag. Derfor skal du finde den handske, som du føler dig mest komfortabel i. Vil du gerne lære eller se mere omkring handskerne? Så tjek vores video ud med JayMike, hvis du er klar på noget nørdet tech-talk!