Det er blevet tid til dagens afsnit af Jul i Unisport og i dag skal du midlertidigt vænne dig til et nye ansigt. Det er nemlig Jakobs kollega, Jacob H., der er trådt ind foran kameraet og hvordan hans debut i WebTV-studiet og hans første anmeldelse forløber, det kan du se lige her.

Jakob er endnu en gang draget udenfor Danmarks grænser og denne gang gik turen til Manchester i England. Det betød imidlertid, at der måtte træde en vikar til i WebTV-studiet og den ære tilfaldt Jacob H., som til dagligt besvarer de spørgsmål du stiller her på siden, på Facebook, Twitter og Youtube.

Han gav sig i kast med en lækker anmeldelse, men hvad det var han anmeldte, det vil vi lade gå usagt hen, så videoen får lov til at tale for sig. Derudover sparkede han nok endnu en konkurrence igang, så foruden de nuværende får du en ny chance for at vinde en lækker præmie.

HUSK, AT DU KAN STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om en valgfri fodboldtrøje. Afstemningen lukker d. 8 december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

DU SKAL OGSÅ HUSKE AT STEMME PÅ ÅRETS FODBOLDSTØVLE 2012 LIGE HER, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Det er også ved at være tid til, at du skal få afgivet dit bud til UGENS HEMMELIGE ORD, hvis du ønsker at deltage i den konkurrence.

Vores lille juletræ ser stadig lidt kedeligt ud og vi har brug for din hjælp til at peppe det op. Du kan nemlig sende lidt julepynt ind til os, som vi dekorerer træet med. I slutningen af Jul i Unisport trækker vi således en vinder blandt alt det indsendte julepynt, og her præmieres vinderen med en Adidas Tango 12 fodbold.

Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder.

Et lidt anderledes afsnit af Jul i Unisport er slut, hvor du midlertidigt skulle vænne dig til en ny vært. Jakob er tilbage igen i morgen, men lad os endelig høre hvordan du synes, at dagens afsnit gik. Hvad synes du om Jacob H. og hans debut på WebTV? Hvilken chokoladekalender tror du, smager bedst? Del din kommentar med os i boksen lige herunder.