Nok nærmer vi os julen med drastige skridt, men det betyder imidlertid også, at det nye år banker på døren. 2013 er nemlig lige på trapperne og hvad ville passe bedre som julegave, end en smart kalender for 2013 fra yndlingsklubben. Du kan se det store udvalg lige her, men husk at have øje på leveringstiden.

Året 2012 slår på sine sidste dage og derfor er dagens julegaveidé en smart og praktisk kalender til væggen eller værelset med yndlingsklubben. Så kan du holde styr på datoerne i det nye år med stil og med en venlig hilsen fra dine favoritspillere på væggen. Du kan se det store udvalg af kalendere her, hvor vi er sikre på, at der også er en til dig.

Du skal blot være opmærksom på leveringstiden, hvis du skal bruge din kalender som julegave. Der er nemlig både lager- og bestillingsvarer og de adskiller sig nemlig på at kunne leveres fra 1-2 hverdage og 5-10 hverdage. Ønsker du derfor en kalender, der er en bestillingsvare, skal du bestille inden weekenden er omme for at være sikker på, at du får den inden juleaften. Du kan se udvalget af kalendere her, hvor der også er markeret hvor lang leveringstiden er på hver enkelt kalender.

Mens tankerne kredser om juleaften, skader det ikke, at have det nye år i bevidstheden. Der er nemlig ikke alt for længe til, at kalenderen viser 2013 og det kan du forberede dig på med en smart kalender. Skal du have en smart kalender til det nye år? Med hvilken klub? Og har du tænkt over et nytårsforsæt? Del din kommentar med os i boksen lige herunder.