Puma har opdateret alle deres støvlekollektioner og vi er blevet introduceret til nye farvevarianter, nye generationer og ultralette SL-modeller. Dem går vi tættere på nu med en helt ny kampagneside, hvor du kan blive meget klogere på de nye støvler i selskab med nogle af Pumas helt store stjerner.

Puma har med deres nyeste lanceringer introduceret tre helt nye siloer. Det er henholdsvis TouchCell, der huser den elegante Puma King, PowerCell, der dækker over den slagkraftige Puma Powercat 1.12 og slutteligt er det SpeedCell, der repræsenterer den lynhurtige Puma Evospeed 1. De nye støvler kommer ydermere i en toptunet SL-model (Super Light, red.) og for at du nemt kan blive klogere på de nye lanceringer, har vi oprettet en Puma-kampagneside, der gemmer på alt den nødvendige information.

Yaya Touré er en kontrolfreak og den kontrol han hungrer efter, det leverer hans nye Puma King. En blød læderoverdel giver ham den komfort der gør, at han kan føle sig tilpas, når han dominerer på midtbanen og det elegante touch hans King giver ham, sørger for at bolden er limet til hans fødder. Du kan læse meget mere om den nye Puma King på vores kampagneside lige her, hvor du også kan se en video med Yaya Touré, downloade wallpapers og meget mere.

Sergio Agüero er afhængig af fart og det giver hans Puma Evospeed 1 ham. Med sine blot 190 gram giver Evospeed 1 den fornødne selvtillid og fart i fødderne til at komme først på bolden hver eneste gang. Alle driblinger føles skarpe og præcise takket være det milimetertynde overdel og som følge deraf får forsvarsspillerne ikke en chance. Er du også afhængig af fart? Så kan du blive meget klogere på Puma Evospeed 1 på vores kampagneside lige her, hvor der både er videoer, wallpapers og meget mere.

Cesc Fabregas hungrer efter power og det får han om noget i sine Puma Powercat 1.12. Den revolutionerende 3D Duo Power Shooting Technology tilfører hans skud og aflevering den ekstra kraft, der gør forskellen mellem succes og fiasko. Kombineret med uovertruffen komfort kontrol, er hans Powercat et dødbringende våben på banen. Er du lige så sulten efter power, som Fabregas er? Find ud af det på vores Puma-kampagneside lige her, hvor du kan blive klogere på støvlerne og meget, meget mere.

Puma har også introduceret os til deres ypperste indenfor fodboldstøvle; deres SL-modeller, der kan bryste sig af skræmmende lave vægttal. Toptunede støvler, der hver især repræsenterer banebrydende teknologi og tilsammen udgør de en faretruende trio. Powercat 1.12 SL, King SL og Evospeed 1 SL - hvilken er din favorit? Find den på Puma-kampagnesiden lige her

Thierry Henry, den franske legende, er kommet vidt omkring i hans gloriøse karriere og selv med kun et par år tilbage af hans aktive karriere, formår han at finde motivation til at fortsætte. Men hvordan? Hvad er det, der får os til spille fodbold? Det spørgsmål stiller den tidligere Arsenal-kaptajn og kig med i videoen ovenover, hvor du kan høre svaret.

Vi kunne godt tænke os at høre, hvilken af Pumas nye støvler der er din favorit? Er du sulten efter power? Afhængig af fart? Eller du en kontrolfreak? Eller er du måske til det ultralette SL-alternativ? Lad os høre hvad du mener i kommentarfeltet herunder.