Ny Nike 10R City collections | Fejr Ronaldinhos strålende karriere

17.04.2018

Skrevet af Zlatko

Tidligere på året lancerede Nike to farver fra deres nyeste 10R City Collection. En kollektion, som fejrer en af spillets bedste midtbanespillere, Ronaldinho! 10R City Collection. Han må være en af de spillere man aldrig kommer til at hade, og kun beundrede, når man så ham spille. De to nye farver tager os tilbage til hans tid i FC Barcelona og AC Milan.

Vi har allerede været igennem Ronaldinhos første fodboldhjem, Porto Alegre og Paris, ved lanceringen af de 2 første farver. Ronaldinho er kendt for hans blændende spil, magien, kreativitet, den kendte ’Shaka’ fejring og meget andet. Men en af de ting, man altid vil huske ham for, er hans ånd og passion for fodbold.

Ronaldinho has sikret sølvtøj i alle de klubber, han har spillet for, samt vundet VM sammen med Brasilien i 2002. De to seneste 10R City Collection farver fortæller historien om hans tid i Barcelona og AC Milan. Lad os starte med tiden i Barcelona, hvor hans navn var på alles læber!

Den hvide 10R City Collection tager os tilbage til hans tid i Barcelona, et sted hvor han havde det meste af sin succes. Barcelona var på daværende tidspunkt en dominerende klub i både Spanien og Europa, og det var også i denne tid, hvor han vandt både Champions League og Ballon d’Or. Skoene tager inspiration fra den ikoniske hvide og guld-farvede Tiempo signaturstøvle, som han brugte i sin tid i klubben. Overdelen er lavet fra kalvelæder og med en quiltet tå, samt komfortabel Lunarlon sål, hvilket giver dig en komfortabel stødabsorbering.

Efter hans tid i Barcelona skiftede Ronaldinho til AC Milan, hvilket den røde 10R City collection er dedikeret til. Hans tid i AC Milan var stille og kort i forhold til Barcelona, og han formåede at vinde ligaen i hans tredje sæson. Efter mesterskabssæonen skiftede han tilbage til brasiliansk fodbold og spillede for Flamengo. Den røde 10R City er lavede i den samme røde tone som AC Milan kamptøjet, og der er også tilføjet sorte og guld detaljer som giver støvlen et fuldendt design. Den røde sko er meget lig den hvide, og er lavet fra kalvelæder og med quiltet tå, samt Lunarlon sålen.

Begge sko er lavet med den velkendte og ikoniske ’Shaka’ fejring, lavet som en symbål i indersålen. Derudover, så har skoen en rød, orange og gul samba syning, som symboliserer familie, musik og glæde. Ronaldinhos personlighed kommer også til syne i form af den grafiske tekst under pløsen, her står der ’I play with music in my head’.

Vil du også gerne fejre 10R’s historie og hans karriere, så kan du købe dit eget 10R City Collection sko lige her!