Sidste uge var vi en tur i Holland, hvor Christian Eriksen løftede sløret for sin nye Nike GS2, som han sammen med blot 5 andre er blevet udvalgt til at spille med. Jakob hankede op i tasken og drog afsted mod Amsterdam med sin fotograf - som ud over at filme også tog et par billeder fra turen - så kig med her og se hvordan sådan en tur foregik.

Eventet blev holdt i Amsterdam, og det betød naturligvis en tur i Kastrup Lufthavn og en flyvetur til Amsterdam Schiphol - og herefter med tog mod Amsterdam hovedbanegård. Her var der tid til at se sig lidt omkring i den flotte by - man kan nærmest ikke dreje om et gadehjørne, før man støder på endnu en kanal, og der er cykler overalt.

Det er dog ikke altid lige let at finde rundt i Amsterdam (eller også er Jakobs stedsans elendig, vælg selv), og derfor er det altid godt at have et kort med sig. Efter at have travet lidt rundt var det derfor velkomment at ankomme til hotellet midt i Amsterdams centrum.

Herefter var det tid til at tanke op på en lokal burgerbar med det meget originale navn, Burgerbar. Som en sidenote kan det nævnes, at hollænderne får tilbudt gåselever som ekstra fyld i deres burgere - Jakob sprang dog pænt over.

Efter mad kaldte Nike Amsterdam-butikken, hvor launch-eventet skulle afholdes. Her var der masser af godt at se på, og blandt andet kunne man samle en støvle op og dreje den rundt, samtidig med en interaktiv skærm viste støvlen i 3D i takt med at man drejede den. Smart.

Efter lidt forberedelse var det blevet tid til det, vi var kommet for - eventet med Christian Eriksen, som veloplagt mødte op og fortalte lidt om sin nye støvle. Arrangementet var hovedsageligt for hollandske medier - og Unisport - og derfor blev det afholdt på hollandsk. Vores hollandske er ikke det skarpeste, men der blev snakket flittigt om den nye støvle, GS2SQUAD - og salen døde af grin, da Jakob stillede sig op og snakkede dansk med Eriksen.

I anden del af eventet kom 10 specielt inviterede Football Obsessed Teens (FOTs) forbi og fik en snak med Christian Eriksen, og han svarede velvilligt på spørgsmål om både karriere, Ajax Amsterdam samt naturligvis sin nye støvle - og der var rig lejlighed til at få et billede med profilen.

Efter eventet fik vi eksklusivt muligheden for at sætte os ned og få en snak med Christian om Nike GS, hvor han kom ind på både den ære det er at være med på GS2SQUAD samt naturligvis hvad han tænker om sine nye støvler.

Interviewet kan du se lige herunder i vores video fra eventet - og husk at slå subtitles til, når Jakob får sig en snak med EKIN - produktspecialister fra Nike - Ellery Esajas.

Efter eventet gik turen ud i Amsterdam By Night, som bestemt er et festligt sted - og dagen efter var det tilbage til det danske med fly. Dagen efter gik den igen til lufthavnen for at tage på tur, men hvad der kom ud af det, kan I se meget mere til i de kommende dage...

Har du nogensinde selv været i Amsterdam og eventuelt set Nike-butikken? Fortæl os også meget gerne om, hvad du synes om GS2 og valget af Eriksen som frontfigur for støvlen. Er du enig med ham i, at han burde have været i midten af billedet? Vi hører meget gerne dine tanker herunder.