I vores julekalender blænder Jakob i dag op for fjerde afsnit af Jul i Unisport, og her tager vi en tur til Amsterdam for at følge med i lanceringen af Nike GS2 sammen med Christian Eriksen. Jakob var med, og fik sig også en snak med den danske profil. Se med her.

I forbindelse med Nikes lancering af GS2 har der været stor hype omkring de 6 heldige, der er blevet udvalgt til at spille i den eksklusive støvle. Heriblandt er Christian Eriksen, som med sit gode overblik og flotte teknik kan gøre forskellen for både Ajax og Danmark - og det er en af nøgleelementerne for en GS2-spiller.

Jakob hankede op i sit kamera (og en fotograf) og drog til Holland og Amsterdam - og det kom der et lille WebTV-afsnit ud af, som du kan se i dag. Så vil du have et lille indblik i GS2-lanceringen, så tag og kig med her i dag.

HUSK AT DU KAN STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER - og samtidig er du med i konkurrencen om en valgfri fodboldtrøje. Afstemningen slutter d. 8. december 2012.

Samtidig kan du sende julepynt ind til vores juletræ, som trænger til at få noget pynt på sine grene. I slutningen af Jul i Unisport trækker vi en vinder blandt alt det indsendte pynt, hvor vinderen modtager en Adidas Tango 12 fodbold.

Send pynten ind til adressen Unisport ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby og mærk kuverten “Julepynt”. Send samtidig en lille lap papir med hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig hvis du bliver trukket som vinder.

HUSK AT STEMME PÅ DIN FAVORITSTØVLE LIGE HER.

Hvad synes du om GS2 - og hvilken spiller havde du gerne set på holdet ud over dem, der er allerede er inkluderet? Del meget gerne din mening med os herunder.