Opdateringerne i den legendariske Puma-kollektionen tager skridtet videre og løfter nu sløret for den ultimative kongestøvle: Puma King SL. Den lander i de samme farvevarianter, som vi tidligere har præsenteret, men som navnet antyder, er Puma King SL en superlet udgave med en vægt på blot 171 gram.

Den letteste Puma King til dato. Intet mindre. Puma King SL vejer kun 171 gram og kombinerer det elegante look med en skræmmende lav vægt, der tilsammen giver en uhyre stilet letvægter. For at nå den imponerende lave vægt, har Puma måtte ændre en del ting i forhold til den almindelige model og det skal vi se nærmere på nu.

Du kan forudbestille dit par Puma King SL lige her med en forventet levering i slutningen af januar 2013 - kun 1599 kr.

Den mest markante ændring er overdelen, der i modsætning til den almindelige Puma King, er klaret i mikrofiber. Det er et japansk firma, der står bag og de har leveret en fantastisk overdel, der besidder nogle af de samme kvaliteter, som læder gør. Forvent dig derfor den samme høje komfort, som vi er vant til fra Pumas side af og et milimeterskarpt touch på bolden.

King SL hører til i Pumas TouchCell, hvor der er fokus på kontrol, touch og komfort. Her kommer den eksterne hælkappe også i spil, der skaber stabilitet omkring hælen for at kunne levere den optimale komfort. Derudover tjener den også et præventivt formål, da hælkappen beskytter den meget sårbare hæl mod slag eller spark bagfra.

Puma King SL fortsætter med AptoLast, som vi kender fra de forrige modeller, til fordel for den nye ComfortLast som vi fik introduceret på den almindelige Puma King. Det har man valgt fordi, at den er mere strømlinet og på den måde egner sig bedst til en letvægtsstøvle. Den ekstremt lette Pebax-ydersål får yderligere støtte af en torsionsbar af nylon henover midterfoden, der sikrer optimal stabilitet.

Knopsystemet på Puma King SL varierer sig også fra det almindelige, da der på dette kun er blevet prioriteret Traction-knopper. De nydesignede knopper giver optimalt greb i banen og fremmer din acceleration. Derudover har man midt på foden fundet plads til en stabiliserende knop, der til forveksling er konisk, hvilket også gør vendinger i fart lettere.

Der er lidt til enhver smag, hvad angår designet. Den gule og sorte farvevariant udtrykker den udvikling, som én af verdens mest markant støvlekollektioner har gennemgået. Det mere klassiske sorte og hvide farvevariant holder stadig fast i rødder, der rækker så dybt hos Puma King.

Du kan forudbestille dit par Puma King SL lige her med en forventet levering i slutningen af januar 2013 - kun 1599 kr.

Det har været nogle prominente dage for Puma på det seneste, hvor de har præsenteret os for ikke blot nye generationer og farvevarianter, men også en ny letvægtsudgave. Hvad mener du om den 171 gram lette Puma King SL? Hvilken farvevariant er du mest til? Del din kommentar med os i boksen herunder.