Weekendens støvlespots: CR7 og hans Vapor III remake stjæler spotlightet

19.10.2015

Skrevet af Mathias

Sidste uge havde et par hektiske fodbolddage og som altid med store kampe, så kom spillerne med deres A-game. Jeg ved ikke lige hvad der skete denne weekend, men alle mødte op i unikke Mercurial støvler, så de dominerer vores støvlespots i dag. Læs og se med her.

Alejandro Galvez (Werder Bremen) - Nike Mercurial Superfly IV NikeID

Der sker allerede vilde ting her, hvor Alejandro Galvez besluttede sig for at møde op til Werder Bremens store kamp mod Bayern i et par seriøst lækre NikeID Superfly. De skarpe støvler kunne ikke gøre noget ved at Bayern tromlede over dem, men i det mindste tabte Galvez med stil.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly Academy Pack

Vi laver nærmest ugentlige check-up med Yannick Bolasie og hans fodboldstøvler, fordi han er lige så stor en støvleentusiast som os. Han har her på det sidste spillet i intet mindre end et par CR7 Rare Gold Superfly, men dem ser han ud til at have bænket nu. Vi håber bare ikke det er fordi de er gået i stykker, fordi de ville være nærmest umulige at erstatte.

Robin van Persie (Holland & Fenerbache) - adidas X15 & adidas F50 Adizero Battle Pack Custom

En lille pause fra Mercurial vanviddet og videre til nok den største støvle historie denne uge. Robin van Persie kan SLET ikke regne ud hvilke støvler han vil have. Til landskampen for Holland spillede han i et ganske almindeligt par X15, hvilket er usædvanligt for ham, fordi han altid bruger støvler med en modificeret sål og knopsystem. I weekenden gik han så tilbage i tiden og spillede i et par F50 Adizero Battle Pack, som havde adiPOWER sålen. Det gik også udmærket må man sige og han scorede et klasse frisparksmål. En forvirret mand i henhold til sit støvlevalg må man sige, men så længe han scorer er alle vel glade.

Robert Lewandowski (Bayern München) - Nike Hypervenom Phantom II Electro Flare

Lidt overraskende egentlig at Robert Lewandowski skifter tilbage til sine Electro Flare støvler, efter han kun har spillet to kampe i sine signaturmodel, som Nike lavede specielt til ham. Vi kommer til at savne dem lidt faktisk, fordi de så squ vilde ud og passede Bayern og Polens spillesæt perfekt.

Neymar Jr. (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor (Hypervenom forklædning)

Den her kan vi simpelthen ikke komme udenom. Neymar har i de sidste par uger kastet sin kærlighed over Mercurial kollektionen frem for sine sædvanlige Hypervenom. Det har nu resulteret i at Nike har givet deres unge superstjerne et par Vapor forklædt som en Hypervenom model. Det gik meget godt for Neymar i sine nye støvler, hvor han scorede fire mål og sørgede for ingen savnede Messi.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 324K Gold

The star of the show var på alle måder denne weekend Cristiano Ronaldo. CR7 trænede i sin nye signaturmodel nærmest det sekund de blev offentliggjort og spillede i dem i gårsdagens kamp, hvilket man bestemt godt kan forstå. Er du helt gal de er vilde! De er en remake af en af de legendariske Vapor III farvevarianter og er lavet til at fejre at Ronaldo er blevet Real Madrids all-time førende målscore.

De der CR7 støvler er fuldstændig ude af kontrol og ærlig talt en af de fedeste støvler nogensinde. Hvilken var den fedeste støvle du så i weekenden og var de at finde her?