Det er blevet den 3. december, og i dag løfter Jakob sløret for årets sidste Unisport Profilen-afsnit. Her kommer endnu en FCK'er på besøg, da Thomas Kristensen, også kendt som TK, kigger ind.

I dagens afsnit af Jul i Unisport blænder Jakob op for Unisport Profilen, som inviterer TK fra FCK ind til en snak om støvler, karriere og et hårdt spark - og du kan altså høre meget mere om den midtbanespilleren, der har fået bidt sig godt fast i FCKs midtbane.

Afsnittet kan du se herunder - og husk at give en kommentar med på TKs spark i kommentarfunktionen under billedet. Grundet lydproblemer er der pt. kun selve Profilen-afsnittet oppe, men resten af Jul i Unisport-afsnittet kommer hurtigst muligt. Vi beklager.

Samtidig kan du sende julepynt ind til vores juletræ, som trænger til at få noget pynt på sine grene. I slutningen af Jul i Unisport trækker vi en vinder blandt alt det indsendte pynt, hvor vinderen modtager en Adidas Tango 12 fodbold.

Send pynten ind til adressen Unisport ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby og mærk kuverten “Julepynt”. Send samtidig en lille lap papir med hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig hvis du bliver trukket som vinder.

DU KAN STEMME PÅ ÅRETS STØVLE LIGE HER - og samtidig er du med i konkurrencen om en valgfri fodboldtrøje.

HUSK AT STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER.

Hvad synes du om TKs valg af støvler, og er du fan af ham på banen? Del meget gerne din mening om hans støvlevalg, karriere eller spark i boksen lige herunder.