For lidt under en uge siden kunne vi præsentere en ny farvevariant af Pumas slagkraftige Powercat 1.12, men nu er tyskerne klar med en eksklusiv farvevariant til deres spanske frontfigur. Cesc Fabregas kommer nemlig fremover til at tørne ud i denne Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Graphic med et enestående design, som kun han kan bære.

Cesc Fabregas skiftede for et par år siden tilværelsen hos Nike ud med Puma og The Leaping Cat og her har han slået sine folder i den sprængfarlige Puma Powercat 1.12. Nu hædrer det tyske sportsfirma deres spanske fodboldstjerne med en helt eksklusiv farvevariant, som kun han kommer til at spille i. Det er tydeligt at se, hvor inspirationen til farverne kommer fra, da man fornemmer både det spanske flags og FC Barcelonas farver på støvler.

Du kan allerede forudbestille dit par Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Graphic lige her med en forventet levering i midten af marts - kun 1359 kr.

Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Graphic lander i et helt og aldeles enestående design, hvorpå mønsteret adskiller sig fra højre til venstre støvle. Det er ikke første gang, at Puma benytter sig af den mulighed, og hver eneste gang har vi været lige begejstrede. Vi er nemlig store fans af de mere enestående støvledesign og i den kategori skuffer Puma aldrig.

Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Graphic adskiller sig ikke kun på designet fra de øvrige modeller i Powercat 1.12-kollektionen, for faktisk er overdelen faktisk også anderledes. Almindeligvis har Puma brugt en lækker læderoverdel på forfoden, hvor mikrofiber efterfølgende tager over på midterfoden og om på hælen. På denne har man i stedet valgt kun at bruge mikrofiber, hvilket både er med øje for miljøet, men også for støvlens vægt, der på den måde holdes nede.

Puma Powercat 1.12 har efterhånden opbygget sig et imponerende følge af stjernespillere og meget af det tilskrives dens enorme alsidighed. Målmænd som Gigi Buffon og Asmir Begovic, til forsvarsspillere som Nemanja Vidic og Giorgio Chiellini, videre til midtbanespillere som Nigel De Jong og Michael Carrick og slutteligt til angribere som Peter Crouch og Marco Reus. Derudover skal vi ikke glemme den altoverskyggende stjernespiller, Cesc Fabregas, der bliver ene mand i denne støvle. Er Powercat 1.12 markedets mest undervurderede støvle?

På vristen af støvlen sidder de sparkeforbedrende egenskaber, som Puma kalder 3D Duo Power Shooting Technology, der takker være små lameller med varierende hårdhed, tilfører dit skud ekstra kraft. Når du sparker til bolden, så trækker de små lameller sammen og derefter udvider de sig lynhurtigt og dit skud bliver dermed hårdere, når bolden slipper støvlen. Det får målmændene til at fryte dit skud og ønsker du en støvle, der giver dig den ekstra fordel, så er Puma Powercat 1.12 støvlen for dig.

På undersiden af støvlen har Puma valgt en Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med høj fleksibiltet. Det er med til at sikre Powercat 1.12 den enormt høje komfort, den er blevet så kendt for og som Jakob selv sagde det efter sin anmeldelse, så ville han vælge den, skulle han gå til Berlin i en fodboldstøvle. Komforten er nemlig noget, som Puma vægter meget højt og det kommer også til udtryk på knopsystem.

Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Grapic har nemlig en relativt bred læst, der giver en rigtig god pasform til stort set alle slags fødder. Det styrker knopsystemet, der giver et solidt og stabilt leje i banen og de bladede knopper sørger for, at du får optimalt greb i banen og dertilhørende acceleration. Pumas designteam har så sandelig heller ikke holdt sig igen på undersiden af støvlen, hvor den for alvor får alt, hvad den kan trække.

Du kan allerede forudbestille dit par Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Graphic lige her med en forventet levering i midten af marts - kun 1359 kr.

Den nye Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Graphic har allerede fået sin debut på fødderne af Cesc Fabregas og det bliver spændende at følge den i midtugens Champions League-kamp - kommer den på tavlen? Hvad synes du ellers om designet? Er det lige i øjet, eller er det for meget? Del din kommentar i boksen herunder.