Nike FC med marmor inspireret kollektion

20.02.2015

Skrevet af Jonas

Efter en lille pause uden at have gjort det store væsen ud af sig, er Nike FC tilbage med en ny omgang lækkerhed, for at give dig lidt ekstra kant uden for banen. Og i denne omgang er det med marmor som den primære kilde til designet. Tag et kig på hele kollektionen her.

Med Nike FC genoplivede Nike en gammel legende om at fodbold ikke kun udleves på grønsværen. Det er noget som gennemsyrer hele din livsstil fra du står op om morgenen til du går i seng om aftenen. Lyder lidt som om Nike har hentet inspiration fra #unisportlife

Udlev dit fodboldliv i selskab med Nike FC - find udvalget her.

Men de skal være hjertens velkomne til at bruge den inspiration, for det gør det bare endnu nemmere for dig at udleve dit #unisportlife. Nike FC bærer nemlig rundt på alt lige fra de populære Nike FC Block T-shirts til caps og kasketter til de ikoniske N98 jakker og Track Tops og selv til en Nike sportstaske, som du kan gemme alt dit tøj i.

Designet har været et af de helt karakteristiske elementer ved Nike FC og mens det hele startede meget minimalistisk og stilrent (dog med masser af attitude), så har designet udviklet sig i takt med tiden og gået hen og blevet mere og mere udfordrende (stadig med masser af attitude).

Med første kollektion i 2015 lægger Nike FC stilen for, hvad resten af året har i vente og vi glæder os til at se de kommende designs. For marmor-looket får helt sikkert mundvigen til at gå i vand.