Craft

Kompakt Normal
Filter

Craft

Craft sportsundertøj er designet, til du kan præstere optimalt, hvad enten det gælder træning eller konkurrencer. Sportsundertøjet er syet i et tyndt, elastisk materiale der gør det sidder tæt til kroppen uden at virke ubehageligt. Craft baselayer er skabt til at holde varmen, men samtidig til at kroppen kan ventilere, så du ikke sveder for meget. Undertøjet virker også svedtransporterende så dine muskler forbliver afkølede, og din krop stadig kan afgive varme.

Under al slags træning er det meget vigtigt, at kroppen skal kunne afgive varme ellers kan musklerne ikke præstere ordenligt, og kroppe vil langsomt overophede. Derfor er det perfekt at træne med baselayer om vinteren, hvor det almindelige sportsundertøj ofte vil bliver for koldt, og kroppen skal bruge energi på at opvarme kroppen, i stedet for at det du i virkeligheden har brug for.

Her på siden finder du både kort og langærmede sportsundertrøjer samt lange underbukser fra Craft. Tøjet er perfekt til træning eller kamp ved lavere temperaturer end 10 grader. Alt sportsundertøjet er syet ergonomisk, der sørger for det passer din krop bedst muligt og sidder til.

Til hals og hoved er der Craft Ansigtsbeskyttelse og Craft Extreme Multifunction Hals der udover træning, også er perfekt til skituren.