GRATIS TRYK PÅ FODBOLDTRØJER OVER 400 DKK
Populære Kategorier
  Produkter

   Om Unisport

   Fra en lille lejlighed, til Verdens Bedste Fodbold Butik.

   Om Unisport.dk

   Unisport er Nordens førende online forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr, og er samtidig en global medieplatform for fodboldrelateret indhold. Med base i København har Unisport siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og med kyndig vejledning herom. Ud over butikken i København og Unisport.dk, omfatter Unisport også lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland og Tyskland og er endvidere tilgængelig for resten af verden på den engelsksprogede unisportstore.com.

   20 års fodboldhistorie


   Året var 1995, da Unisport for første gang så dagens lys i lille fodbold-Danmark. Virksomhedens blev stiftet i en lejlighed i Skydebanegade på Vesterbro af iværksætteren Henrik Larsen.

   Efter kun et halvt år i Skydebanegade opstod muligheden for at flytte til større lokaler på Istedgade. Allerede dengang kunne man her finde fodboldtrøjer fra hele verden, hvilket var vores store passion. Dagligt tiltrak butikken folk fra hele verden, der gerne ville udforske det store udvalg af fodboldtrøjer.

   De mange år ved Vesterbros Torv

   I takt med at interessen for fodboldtrøjer og merchandise voksede i Danmark, voksede Unisport med. Efter blot et halvt års tid på Istedgade var vi vokset ud af lokalerne, og da lysten til at prøve kræfter med noget endnu større meldte sig, blev flyttebilen atter kaldt på arbejde. Denne gang gik turen til Vesterbrogade 45 ved Vesterbros Torv.

   Fodboldtrøje-industrien var på daværende tidspunkt endnu ikke kommet helt i op gear. Der var derfor dømt hårdt arbejde for at få Unisport i topform og for yde den bedste kundeservice, således at Unisport kunne leve op til betegnelsen som Skandinaviens førende og foretrukne indenfor fodboldtrøjer.

   Der ventede os dog stadig flere udfordringer, og overliggeren blev igen flyttet, da butikken på Vesterbrogade blev udvidet med en ekstra etage. Danmarks første Nike Football-afdeling var nu en realitet. Udvidelsen gav mulighed for at fuldende fodbold-konceptet ved også at have et kæmpe udvalg af fodboldstøvler. Det fik os til at drømme stort, og satte for alvor gang i drømmen om at blive blandt Europas bedste.

   Butikslokalet ved Vesterbros Torv var Unisports base i hele 10 år, og er fortsat et sted, mange trofaste Unisport-fans stadig tænker tilbage på.

   Starten på online-eventyret


   2002 blev på mange måder et skelsættende år; tiden var inde til også at sælge Unisports produkter på nettet, og vores første site på domænet unisport.dk blev etableret. Online-forretningen startede uden den store succes, men med EM-slutrunden i 2004, en generel høj vækst indenfor e-handel samt udvikling af Unisports website begyndte antallet af kunder stille og roligt at stige.

   I midten af 00’erne var der for alvor gang i hjulene, når det kom til e-handel. Der var derfor brug for at opdele virksomheden i webshop og fysisk butik. Formålet var at få et varelager, der var stort nok til at servicere de mange nye kunder. De høje krav var i særlig grad til kundeservice. I sommeren 2006 flyttede vi til Vesterbrogade 15 og 17. Selve butikken fik også ny hjemmebane med placering over for Tivolis hovedindgang i København. En spændende tid begyndte under nye forhold - ikke kun for os, men også for vores evigt voksende gruppe af faste, loyale kunder.

   En stigning i antallet af medarbejdere prægede i høj grad det første år på den nye adresse. Herudover blev der konstant tænkt nyt, og det i dag så anerkendte og veludviklede Unisport WebTV-koncept blev stiftet. Vores helt egen WebTV-kanal, hvor anmeldelser af fodboldstøvler, interviews med fodboldspillere og produktvideoer blev uploadet. Samtidig gjorde vi vores indtog på de sociale medier – i første omgang på facebook. Der blev herudover sammensat et lille team, der på daglig basis bloggede omkring det seneste fodboldgear. Alt sammen for at skabe mere værdi for vores brugere og sikre, at de havde den viden, der var behov for, ved valget af nye fodboldstøvler.

   Nye mål blev sat, og vareudvalget voksede og voksede. Alt sammen for at sikre, at Unisport både kunne tilbyde det brede og dybe varesortiment, som også i dag kendetegner vores forretning.

   Unisport Team Sport


   Sideløbende med udviklingen af unisport.dk, var tiden inde til endnu en udvidelse - Unisports Team Sport. En ny afdeling henvendt til fodboldklubber og firmaer, som ønskede kyndig rådgivning, når det vigtige indkøb af tøj og holdsæt skulle foretages. Et showroom blev bygget, og Unisport Team Sport lancerede et nyt katalog under ledelse af en af de trofaste ’spillere’ fra den efterhånden store Unisport-trup.   Fra Valby til Sydhavnen


   Mens Superligaen var gået på vinterpausen i starten af 2010, var hele Unisport-truppen på hårdt arbejde. Denne gang var det et endeligt farvel til Vesterbro for både lager og kontor, da vi flyttede til en ny hjemmebane på Gammel Køge Landevej i Valby.

   Hastig vækst i Danmark samt lancering af Unisport i både Sverige, Norge, Finland og Holland gjorde, at Valby kun blev vores base i 3 år. I vinteren 2013 kunne vi indvie vores nye, flotte lokaler på Bådehavnsgade 38 i Københavns Sydhavn. Her har vi været lige siden.

   Spillertruppen består nu af over 100 medarbejdere. Der er ingen fine fornemmelser, tonen er venlig og frisk, og alle brænder bare for at give vores kunder en super oplevelse på tværs af sites og lande.

   Vi forsøger at skabe nogle fantastiske oplevelser for vores brugere, og ønsker i den forbindelse at dele ud af vores viden om de seneste produkter og ny innovation med spændende artikler om alt, hvad der sker inden for fodboldgear.

   Vores WebTV-kanal med mere end 35 millioner visninger, Facebook- og Instagram-konti med mere end 500.000 følgere samt et dagligt nyhedsflow, hvor du kan holde dig orienteret om alle de nye, fantastiske fodboldprodukter, der hele tiden lanceres. Vi elsker med andre ord at lære fra os, og sørger for, at du bliver lige så nørdet som os indenfor fodboldstøvler, fodboldtrøjer, målmandshandsker, benskinner og andre fodboldrelaterede produkter.

   På toppen af det har vi dag-til-dag-levering på lagervarer, åben telefonsupport over 50 timer om ugen og perfekt rating på Trustpilot.dk. Det hele med dig i højsædet.

   Vi er i konstant udvikling og søger hele tiden at blive bedre. Vi er ikke i mål, og kommer det måske aldrig helt. Men en ting er sikkert: Alt hvad vi gør, er for at give dig den bedste oplevelse. Før, under og efter et besøg.

   Prisvindende e-handel


   I fodboldverdenen bliver der uddelt et hav af priser til både spillere og trænere. Inden for e-handel findes der et stort, årligt prisuddelingsshow, nemlig E-Handelsprisen. Her har vi i flere omgange vist, at vi kan spille med, når der skal præmieres for e-handel. Både i og uden for Danmark.

   Vi har således modtaget Brugerprisen to gange - i 2011 og 2012. Vi vandt Social Commerce i 2012, som en stor anerkendelse af vores arbejde med at kombinere e-handel og de sociale medier.

   I 2013 blev det både til B2C-prisen og E-Handelsprisen Guld som Danmarks bedste webshop. På baggrund af sidstnævnte skulle vi forsvare Danmarks ære på den store, internationale scene. I kamp med de største og bedste fik vi europæisk bronze, og blev altså kåret som Europas 3. bedste webshop.

   Året efter, i 2014, var det igen tid til at komme på scenen. Denne gang blev Cross Border-prisen hevet hjem. Et bevis på, at vores koncept var bæredygtigt i andre lande end Danmark, og alle priser er en stor anerkendelse af vores team, som hver dag knokler for at gøre en forskel.

   Fra 1995 til 7 webshops


   Det startede med fodboldtrøjer i 1995, og i dag finder du fodboldtrøjer fra enhver afkrog af verden, et bredt udvalg af fodboldstøvler og alt andet inden for fodbold-gear. Vi har webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland og et international .com site. Vi er herudover aktive på de sociale medier – lige fra Facebook og Instagram til Snapchat og YouTube.

   Det er #unisportlife.

   Se alle mærker