Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

Nyhed

- Skrevet af David

Unisports guide til fodboldstøvler til kunstgræs

Det sker hver sæson. En af vores brugere har været ude og spille på kunstgræs med sine FG støvler, og så går de i stykker. Desværre dækker leverandørens reklamationspolitik ikke, og vores bruger står og skal købe nye støvler. Derfor kommer vi her med vores guide til kunstgræs, så du kan slippe for uheldige overraskelser.

Som de fleste nok er blevet opmærksomme på, så må man ikke bruge FG knopper på kunstgræs. Dette skyldes flere ting. Først og fremmest så er det farligt for dine knæ, ankler og endda din ryg, da kunstgræs underlaget er alt for hårdt til de lange knopper. Der er større risiko for vrid og en skæv belastning af ryggen, da knopperne ikke synker igennem underlaget under kunstgræsset. Dette giver en overbelastning af støvlens overdel, som vil blive revet i hårdere, end støvlen er beregnet til.

Grunden til dette er, at plastikgræsset ikke komprimeres som almindelig græs gør, når det bliver trådt på. Dette resulterer udover de hårde vrid yderligere i en varmeudvikling, som skabes af det hårde græsmateriale mod de hårde knopper. Dette opvarmer limninger i støvlen, og får støvlen til at skille sig. Knopper knækkes også hurtigere, da materialet i knopperne også opvarmes.

Men bare rolig. De gode producenter af fodboldudstyr har allerede løst problemerne. Faktisk er der to gode løsningsmodeller, som vi anbefaler vores kunder.

Køb en AG støvle

En AG støvle er en støvle udelukkende til kunstgræs. AG står for Artificial Grass, som betyder kunstgræs. Disse støvler er specialudviklet til brug på kunstgræs, og må ikke bruges på andre underlag.

Støvlerne er et godt alternativ til dig, som spiller fodbold sæson efter sæson, og er stoppet med at vokse. Da de er lavet ret solidt, og kan bruges i en del vintersæsoner.
Men de kan også anbefales til dig, som ønsker de helt optimale forhold for dit fodboldspil på kunstgræs, da dette er et specialudviklet produkt til formålet.

Her er et par links til de mest populære modeller:

Nike Magista Orden

Nike Mercurial Superfly Topmodel!

adidas Predator Instinct

adidas F50 Adizero Spar 25%

Nike Mercurial Victory V for børn

Køb en HG støvle fra Warrior

Fordelen ved denne løsning er at støvlen må bruges på både græs og kunstgræs. Warrior er en leverandør af højkvalitets fodboldstøvler. Og der er mange spændende modeller at vælge imellem. Men husk at det kun gælder HG modellerne, som må bruges på alle underlag. Check Warriors kollektioner ud her:

Warrior fodboldstøvler

Hvad spiller du i på kunstgræs? Og vidste du, at leverandørernes reklamationspolitik ikke dækker brug på kunstgræs på FG modeller? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.

Kommentarer

blog comments powered by Disqus