Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

Nyhed

- Skrevet af David

Unisports guide til fodboldstøvler til kunstgræs

Det sker hver sæson. En af vores brugere har været ude og spille på kunstgræs med sine FG støvler, og så går de i stykker. Desværre dækker leverandørens reklamationspolitik ikke, og vores bruger står og skal købe nye støvler. Derfor kommer vi her med vores guide til kunstgræs, så du kan slippe for uheldige overraskelser.

Som de fleste nok er blevet opmærksomme på, så må man ikke bruge FG knopper på kunstgræs. Dette skyldes flere ting. Først og fremmest så er det farligt for dine knæ, ankler og endda din ryg, da kunstgræs underlaget er alt for hårdt til de lange knopper. Der er større risiko for vrid og en skæv belastning af ryggen, da knopperne ikke synker igennem underlaget under kunstgræsset. Dette giver en overbelastning af støvlens overdel, som vil blive revet i hårdere, end støvlen er beregnet til.

Grunden til dette er, at plastikgræsset ikke komprimeres som almindelig græs gør, når det bliver trådt på. Dette resulterer udover de hårde vrid yderligere i en varmeudvikling, som skabes af det hårde græsmateriale mod de hårde knopper. Dette opvarmer limninger i støvlen, og får støvlen til at skille sig. Knopper knækkes også hurtigere, da materialet i knopperne også opvarmes.

Men bare rolig. De gode producenter af fodboldudstyr har allerede løst problemerne. Faktisk er der to gode løsningsmodeller, som vi anbefaler vores kunder.

Køb en AG støvle hos Unisport

En AG støvle er en støvle udelukkende til kunstgræs. AG står for Artificial Grass, som betyder kunstgræs. Disse støvler er specialudviklet til brug på kunstgræs, og må ikke bruges på andre underlag.

AG fodboldstøvlerne er et godt alternativ til dig, som spiller fodbold sæson efter sæson, og er stoppet med at vokse. Da de er lavet ret solidt, og kan bruges i en del vintersæsoner.
Men de kan også anbefales til dig, som ønsker de helt optimale forhold for dit fodboldspil på kunstgræs, da dette er et specialudviklet produkt til formålet.

Her er et par links til de mest populære modeller:

Nike Magista AG

Nike Mercurial AG

Nike Tiempo AG

Nike Hypervenom AG

adidas Predator Instinct AG

adidas Nitrocharge AG

adidas 11pro

adidas F50 Adizero AG

Puma evoPOWER AG

Puma evoSPEED AG

Kunstbanefodboldstøvler til børn
Leder du derimod efter kunstbanestøvler til børn, så har vi også et stort udvalg fra Nike, Puma eller adidas. Det kan ofte være rigtig svært at finde fodboldstøvler til kunstgræs til de små børn.

Se udvalget af kunstbanestøvler til børn

Hos Unisport har vi Danmarks største udvalg af AG fodboldstøvler kunstgræs, både fra Nike, adidas, Puma og mange flere. Vi har endda også kunstgræsstøvler til børn og du finder med garanti et godt tilbud på fodboldstøvler til kunstgræs.

Hvad spiller du i på kunstgræs? Og vidste du, at leverandørernes reklamationspolitik ikke dækker brug på kunstgræs på FG modeller? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.

Kommentarer

blog comments powered by Disqus