Lige nu søger vi en dygtig sælger til salg og service af vores klub og B2B kunder, som vil være med til at sikre vores fortsatte succes på det danske klubmarked.

Unisport så første gang dagens lys i 1995, som lille fodboldbutik på Skydebanegade i København. Siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes solgt fodboldprodukter online til Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige, i 2013 åbnede vi i Holland og Finland og der er planer om yderligere etablering på spændende markeder i Europa på kort sigt. Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære. Vi søger engageret sælger til vores Klub/B2B afdeling i Danmark, som i dag samarbejder med over 20 klubber i Storkøbenhavn. Du kommer til dagligt at stå for salg og service til vores klub/B2B kunder, have bred kontaktflade både internt og eksternt, samt forhandle aftaler med nye og eksisterende klubber. Til stillingen som klub sælger forestiller vi os at du har erfaring med salg fra en tidligere arbejde, er åben for en fleksibel hverdag, og har en generel fodbold interesse. Derudover skal du kunne formulere dig glimrende på skrift og via daglig dialog med vore kunder. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra sportsbranchen. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: - Salg til klub og B2B kunder. - Forhandle aftaler med nye og eksisterende klubber. - Fakturering af B2B kunder og betalingsopfølgning. - Samarbejde med vores trykafdeling omkring klub leveringer. Vi forventer at du: - Har erfaring fra en salgsstilling eller sportsbranchen. - Er fleksibel i forhold til arbejdsdag. - Overholder aftaler og deadlines. - Kan administrere og prioritere arbejdsopgaver. - Er omstillingsparat. Stillingen 
Det er en fulltidsstilling 37,5 timer, løn efter aftale og kvalifikationer. 
Ansøgning og andre oplysninger Lyder stillingen interessant, så send din motiverede ansøgning og cv hurtigst muligt til job@unisport.dk mærk mailen "KLUB SÆLGER". Vi indkalder løbende til samtaler.
 Arbejdssted 
Bådehavnsgade 38, 2450 København SV. Tiltrædelse: 
 Snarest muligt.