Til en nyoprettet stilling søger vi lige nu en dygtig regnskabsassistent, som vil være med til at sikre vores fortsatte succes. Så hvis du har erfaring med regnskab, mod på at lære nyt og ikke mindst være en del af en ung og dynamisk organisation i vækst, så er det måske dig vi leder efter?

Unisport så første gang dagens lys i 1995, som lille fodboldbutik på Skydebanegade i København. Siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes solgt fodboldprodukter online til Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige, i 2013 åbnede vi i Holland og Finland og der er planer om yderligere etablering på spændende markeder i Europa på kort sigt.

Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 medarbejdere, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: - Bogføring og kontrol af leverandørfakturaer - Kontrol af kostpriser - Fakturering af BtB kunder og betalingsopfølgning - Afstemninger - Assistere afdelingens øvrige medarbejdere efter behov – og du er også frisk på at give et nap med på tværs af huset hvis behovet opstår

Din profil - Du har minimum 2 års erfaring med regnskab og de nævnte arbejdsopgaver - Du har et godt kendskab til de mest gængse momsregler - Du har arbejdet med Excel og har arbejdet i ét eller flere økonomisystemer

Som person er du omhyggelig, kvalitetsbevidst og serviceminded. Du trives med at have travlt, og overholder deadlines.

Du har gå-på-mod og lyst at lære nyt.

Du tilbydes En spændende og selvstændig stilling hvor du med reference til vores Økonomidirektør har en bred kontaktflade både internt og eksternt.

Ansøgning og andre oplysninger Lyder stillingen interessant, så send din motiverede ansøgning og cv hurtigst muligt til job.finance@unisport.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Arbejdssted: Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

Tiltrædelse: Snarest muligt.