Vi søger lige nu en Social Media Assistent til vores social media team, som kan være med til at tage vores ambitioner og visioner til næste niveau. Så har du gode skriveevner, en generel passion for fodbold og sociale medier, så er det måske dig vi leder efter?

Unisport så første gang dagens lys i 1995, som lille fodboldbutik på Skydebanegade i København. Siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes solgt fodboldprodukter online til Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige, i 2013 åbnede vi i Holland og Finland og der er planer om yderligere etablering på spændende markeder i Europa på kort sigt.

Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Sociale medier er langt fra noget som foregår på sidelinjen og hos os sætter vi stor ære i at være til stede, hvor tingene sker. Vi leder derfor lige nu efter en person som brænder for kommunikation og sociale medier - og så har du selvfølgelig også en generel passion for fodbold.

Du skal have ambitionen om at blive den bedste indenfor dit felt og vi forventer at du er sulten efter ny viden og konstant søger efter de nyeste trends indenfor sociale medier.

Stillingen Det er en fuldtidsstilling (37,5 timer om ugen), dog skal dog være klar på at lægge ekstra timer i dit arbejde da sociale medier aldrig sover - always on.

Arbejdsopgaver Vi søger en person som er i stand til at løfte selve eksekveringen af vores social media strategi. Dvs. at du kommer til at: - Producere nyheder til website - Producere tekster til kampagner, undertekster til videoer m.m - Opdatere sociale medier med nyt indhold - Assistere i planlægningen af indhold

Vi forventer at du: - Er fejlfri i engelsk, dansk både skriftligt og mundtligt. - Har stor lyst og fantasi til at skrive. - Overholder aftaler og deadlines. - Kan administrere og prioritere arbejdsopgaver. - Er omstillingsparat - Er handlingshurtig. - Er aktiv fodboldspiller.

Vi tilbyder Job i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er markedsledende indenfor dansk e-handel.

Du skal arbejde tæt sammen med passioneret, energiske og loyale kollegaer, som er med til at gøre en forskel. Alle er en del af et kreativt og professionelt miljø, hvor vi alle løfter i fællesskab.

Ansøgning og andre oplysninger Lyder stillingen interessant, så send din motiverede ansøgning og cv snarest til job@unisport.dk, mærk mailen "Social Media Assistant", og giv os din soleklare begrundelse for, hvorfor lige præcis du er den rette til jobbet.

Arbejdssted Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

Tiltrædelse Snarest muligt og ansøgningerne besvares løbende.