Vi søger en passioneret og erfaren WebTV Producer til en fuldtidsstilling, hvor du skal være med til at løfte vores WebTV produktion til det næste niveau. Med afsæt i et mål om at være premium, skal du levere en inspirerende oplevelse til vores brugere og seere af Unisport WebTV. YouTube kanalen er meget populær med over 140.000 følgere og 18 mio. visninger.

Du vil blive en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 60 fuldtidsmedarbejdere, og internationale ambitioner. Unisport så første gang dagens lys i 1995, som lille fodboldbutik på Skydebanegade i København. Siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige og i 2013 åbnede vi i Holland og Finland.

Du vil komme til at arbejde side om side med dygtige, entusiastiske kollegaer, hvor vi har en arbejdsplads med en uformel omgangstone og arbejder seriøst i en afslappet atmosfære.

Stillingen I dette job skal du udvikle vores populære WebTV koncept. Dine opgaver vil bestå i at tilrettelægge den tekniske del af produktionen, eksekvere optagelser, lys og lyd, samt redigere video. Specielt editering ser vi gerne er dit stærke område. Der vil være stor variation, da opgaverne spænder fra anmeldelser af produkter hvor der er god tid til eksekvering, hektiske events hvor du skal træffe hurtige og rigtige beslutninger, til små korte videoer. I forbindelse med event videoerne samarbejder vi med verdens største brands som Nike, Adidas og Puma, der også vil stille krav til kontinuerlig udvikling.

Opgaverne stiller krav til dine evner, og formåen til at løse en visuel udfordring, da der generelt arbejdes indenfor nogle overordnede rammer hvor der er plads til udvikling. Sammen med dit team, skal du gøre ideer til virkelighed.

Afdelingen Vores WebTV afdeling, som du bliver en del af, består i dag af 2 værter og 1 fotograf. Derudover har vi en grafisk afdeling bestående af grafikere og fotografer.

Kvalifikationer Du er igangsætter, kreativ med flair for visuelt udtryk, og professionel indenfor video produktion og redigering. Vi forventer du tager ansvar og ejerskab om projektet, og er ambitiøs. Du trives i et ungt og dynamisk miljø, og kan se dig selv arbejde både kreativt og rutinepræget.

Vi forventer du har:

  • Evnen til at tage vores WebTV til næste niveau
  • Erfaring som professionel fotograf
  • Mestrer editering, vi arbejder med Adobe Premiere
  • Kan fortælle den gode historie via dine redigerings-evner
  • Passion for det du laver og afleverer
  • Kan arbejde med pressede deadlines
  • Kan rejse til udlandet til events
  • At du kender til alle tekniske hjørner af et kamera. Shutterspeed, iso, objektiver ect.
  • Kan eksekvere på egne ideer

Ansættelse Løn efter kvalifikationer og ansættelse senest 1. marts 2015. Din daglige arbejdsplads vil blive på Bådehavnsgade 38, 2450 KBH SV.

Ansøgning og yderligere oplysninger Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du senest 5. januar 2015 sende din ansøgning sammen med din portfolio samt dit fulde CV via til job@unisport.dk.

Eksempler på vores videoer

Reviews:

Events:

Interviews: