Vi søger en passioneret og dygtig fotograf til en fuldtidsstilling, hvor du skal være med til at løse udfordringer for vores WebTV YouTube kanal, og give den ultimative oplevelse til vores brugere. Vores kanal er meget populær og har over 130.000 følgere og 18 mio. visninger.

Du vil blive en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 50 fuldtidsmedarbejdere. Siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige, 2013 åbnede vi i Holland og Finland og bl.a. derfor har vi brug for yderligere hænder. Du kan se mere om vores virksomhed i denne video:

Du vil komme til at arbejde side om side med dygtige, entusiastiske kolleger, hvor vi har en arbejdsplads med en uformel omgangstone og arbejder seriøst i en afslappet atmosfære. Vores WebTV afdeling, som du bliver en del af, består i dag af 2 værter og 1 fotograf.

Stillingen

I dette job kommer du til at arbejde med at filme og udvikle vores populære WebTV. Vi samarbejder tæt med verdens største brands som fx Nike og adidas, og du kommer til at dække events samt reviews der skal understøtte deres globale kampagner med de største stjerner som Ronaldo og Messi, og fodboldklubber som Barcelona, Manchester United og Real Madrid.

Der sker en konstant udvikling i storytelling via det online video medie. I skabelsen af online video materiale, er det vigtigt at du som fotograf kender disse muligheder, og i samarbejde med dit team kan være med til at gøre ideer til virkelighed.

Opgaverne stiller krav til dine evner, og formåen til at løse en visuel udfordring, da der generelt arbejdes indenfor nogle overordnede rammer hvor der er plads til udvikling.

Vi forventer du har: - Passion for det du laver og afleverer - Kan arbejde med pressede deadlines - Kan rejse til udlandet til events - Et godt kendskab til et editerings-program, vi arbejder med Adobe Premiere - At du kender til shutterspeed, iso, objektiver etc. Ansættelse

Løn efter kvalifikationer og ansættelse 1. februar 2015. Din daglige arbejdsplads vil blive på Bådhavnsgade 38, 2450 KBH SV.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du senest 3. januar 2015 sende din ansøgning sammen med din portfolio samt dit fulde CV via til job@unisport.dk.

Eksempler på vores videoer

Reviews:

Events:

Interviews: