Vind et gavekort på 1000 kr!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste nyheder om fodboldgear.

Vi trækker lod hver måned, om et gavekort på 1000 kr. - Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbreve ved at klikke på et link i nyhedsbrevet.

Rudkøbing, 31. maj 2014 - TILMELDING LUKKET

Varenr.: 86459

Laudrup & Høgh Tilmelding - Rudkøbing, 31. maj 2014

I samarbejde med Rudkøbing Boldklub og øens fantastiske frivillige kræfter afholder vi i år Laudrup & Høgh Street ved Engdraget i Rudkøbing centrum.

Laudrup & Høgh sætter en stor ære i fodbolden og glæden ved legen. Street sigter mod flere af fodboldens gode elementer som sundhed, glæde og fællesskab. Rudkøbing har flere gange vist hvordan man kan forvandle en by til et fodbold mekka og i år, ser tingene ud til at blive løftet til nye højder. D. 31. maj er vi med til at omdanne byen til en legeplads fyldt med fodbold og finter. Så kom og vær med til en super dag, fyldt med sjove, fodbold og gode oplevelser.

Rudkøbing har skabt de perfekte rammer og i samarbejde med Laudrup & Høgh giver det hele en ekstra dimension. Så for alle jer som har lyst til at spille fodbold og nyde en solskinsdag i Rudkøbing, så er I inviteret med d. 31. maj. 2014.
Engdraget i Rudkøbing vil være centrum for fodbold, glade mennesker, alverdens aktiviteter og vi regner igen i år med en rigtig god stemning. Hele arrangementet skydes i gang kl. 9.15 og slutter hen ad eftermiddagen/aftenen kl. 17.

I hver aldersgruppe vil vinderne og nummer to fra turneringen kvalificere sig direkte til den store finaledag i Odense d. 10. august 2014.

Se mere info om stævnet på www.laudrup-hogh-street.dk.

Vi glæder os til en rigtig god dag fyldt med fodbold og gode oplevelser.

Ved framelding senere end 14 dage før stævnet tilbagebetales deltagergebyr ikke.

Vælg størrelse
Pris kr. 500,-
Klik og se pris inkl. fragt
Varens pris: 500,- kr.
Post Danmark u. omdeling 29 kr
Samlet pris: 529,- kr.

Relaterede produkter

Bruger vurdering

Alternative produkter

t