Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

 • Filter

Prisniveau

1500 9900

Varetype

Mærke

Farve

Leveringstid

Størrelse

Info
 • Unisport.dk

Køb online på Unisport.dk

  Kender du det, at dine benskinner ikke sidder ordenligt, og det føles som de er ved at falde af? Med strømpetape slipper du for den følelse. Strømpetapen holder dine benskinner og fodboldsokkerne på plads.

  Hos Unisport sælger vi en lang række strømpetapes i forskellige længder og farver, der er helt sikkert en tape til netop dit behov.

  Premier Sock Tape har lavet en sportstape, der kombinerer funktionalitet med komfort. Tapen et lavet af et blødt materiale, der giver sig så tapen ikke lukker af for blodtilførslen men samtidig sørger for dine benskinner ikke falder af. Premier Sock Tape har gennem de seneste år udmærket sig som et af de bedste mærker indenfor strømpetape og er blandt andet det mest benyttede i den engelske Premier League. I alt 13 klubber i Premier League benytter sig af Premier Sock Tape.

  Premier Sock Tape står også bag den revolutionerende benskinnesok, der holder lægmusklerne ved hjælp af kompression. Det hjælper til at mindske rystelser i lægmusklen og forlænger dermed din udholdenheden.

  Alternativet til strømpetape er Nike’s benskinneholdere der holder benskinnerne på plads, så du ikke skal justere igen og igen. Fordelen ved benskinneholderne fra Nike er de kan genanvendes, og du slipper for at skulle købe nyt strømpetape.

Benskinner Strømpetape