Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

  • Filter

Prisniveau

1000 69500

Varetype

Mærke

Farve

Leveringstid

Størrelse

Info
  • Unisport.dk

Køb online på Unisport.dk

    Når der skal spilles fodbold, er der altid 2 hold og gerne en dommer, som skal holde styr på at alle reglerne bliver overholdt. En dommer er en neutral person på banen, og derfor skal han også have andet tøj på end spillerne fra de 2 hold. Det er vigtigt at finde det rigtige dommertøj og –udstyr, hvilket du selvfølgelig kan finde her på Unisport.dk

    Der findes mange forskellige farver til dommeren, så du altid er helt sikker på hvem han er, og ikke forsøger at ramme ham, i stedet for en af de mine medspillere. Uanset om du har brug for en blå, grøn, rød, gul eller sort dommertrøje, for bare at nævne nogle af farverne, er det lige her på Unisport.dk du finder det.

    Når det skal være det rigtige dommertøj og dommerudstyr du skal vælge, er det lettest at finde det på nettet. Her kan du sidde og vælge farverne på trøjerne, om det skal være med lange eller korte ærmer, om der skal købes nyt dommerudstyr, eller om det blot skal være nyt dommertøj. Find ud af hvor let det er at finde Dommertøj og –udstyr – start med at finde det lige her på Unisport.dk.

Fodboldudstyr Dommertøj og -udstyr

Se flere produkter