Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

  • Filter

Prisniveau

15900 15900

Varetype

Mærke

Farve

Leveringstid

Størrelse

Info
  • Unisport.dk

Køb online på Unisport.dk

    Der er flere muligheder for at finde gode badesandaler, når du vælger Hummel badesandaler. Du har mulighed for at finde modeller, der kun er til børn, du har mulighed for at finde modeller til både børn og voksne og så er der også modeller, der virker mere som almindelige sandaler end egentlige badesandaler. Uanset hvad du søger efter, vil der være modeller fra Hummel, du kan bruge.

    Du kan finde den klassiske model hvor du får en badesandal, der er lavet i en del, og det giver en yderst behagelig badesandal, som kan bruges både til hverdag og efter træning, når du gerne vil bruge noget afslappende fodtøj. Hummel badesandaler – når du gerne vil opleve god komfort, både til hverdag og efter træning – er de et godt valg.

    Den mere moderne model giver dig også mulighed for at tage den med på ferie, hvor du kan bruge den som fodtøj til og fra poolområdet. Det sikrer dig også at du får sol på stort set hele foden. Med Hummel badesandaler er du godt stillet, uanset om du er barn eller voksen, og ønsker at have afslappende fodtøj, der kan bruges til ferien, efter træning og til hverdag.

    Vælg din Hummel badesandaler her ved Unisport.dk – vi giver dig hurtig levering og skarpe priser.

Fodboldstøvler Hummel